Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2019. október 28., hétfő

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Simon, Szimonetta névnapjára. A nap 7.21-kor kel és 17.33-kor nyugszik.

Kos 03.21 – 04.20. – Nagyin jó

Nagy a valószínűsége, hogy egyenesbe jött, hivatásában siker, elismerés az osztályrésze.Ha új állást pályázott meg, vagy bizonytalan kimenetelű vállalkozásba kezdett, ezek elitnéződése – akár kedvező, akár kedvezőtlen irányban –  még várat magára. Ettől függetlenül elégedett helyzetével.

Bika 04.21. – 05.20. – Nyugodt

Nyugodt, kellemes nap, talán még unalmas is kissé. Életét üresnek találja, terveit elképzeléseit, amelyekért a minap még lelkesedett, értelmetlennek. Senki és semmi nem képes jobb kedvre hangolni Önt. Magába roskadva üldögél, vagy céltalanul járkál fel, s  alá. Menjen uszodába, talán felpezsdül kissé.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Légies

Semmi sincs utálatosabb annál, mint amikor levegőnek nézik az embert. Márpedig most ez történik Önnel. Sürög-forog, tele van ötlettel, mindent Ön kezdeményez, de egyszerűen tudomást sem vesznek róla. Valószínűleg nem érdemes erőlködnie, még jobb, még meghökkentőbb dolgokkal előállnia, mert ma azt sem vennék észre, ha karikával az orrában fűszoknyában állítana be munkahelyére.

Rák 06.22. – 07.22. – Szeszélyes

Nincs kedve senkivel sem vitatkozni. Nem is érdemes, még akkor sem, ha úgy érzi, igaza van. Jobban teszi, ha a mai bosszúságok fölött egyszerűen átsiklik. Kedélyállapota hullámzó, senki nem tud a kedvére tenni. Ön is zárkózott, mogorva, el is kerülik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük