A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Nárcisz névnapjára. A nap 7.22-kor kel és 16.32-kor nyugszik.

Kos 03.21 – 04.20. – Végletes

Egyik pillanatban táncolni van kedve, az egekben érzi magát és minden oka megvan erre. Kimagasló teljesítményével átütő sikert arat szakmai körökben, vagy vállalkozásában. A másik pillanatban minden ok nélkül elszomorodik, nem látja értelmét a küzdelemnek, az életének. Hullámzó kedélye nyomot hagy a munkájában is, emiatt támadás érheti.

- Hirdetés -

Bika 04.21. – 05.20. – Fásult

Nincsen semmihez sem kedve, nem érdekli semmi. Életét üresnek találja, terveit, elképzeléseit, amelyekért a minap még lelkesedett, értelmetlennek találja. Senki és semmi nem képes jobb kedvre deríteni Önt. Magába roskadtan üldögél, vagy céltalanul bolyong fel, s alá. Menjen uszodába, talán felpezsdül kissé!

Ikrek 05.21. – 06.21. – Sikeres

Kiderül, hogy a látszat ellenére nagyon is figyelnek Önre, ami rendkívüli módon megnyugtatja. Másrészt annak, akire ilyen mértékben terelődik a figyelem, minden mozdulatára, szavára és megnyilvánulására roppant mód vigyáznia kell, mert a legkisebb hibát is felróják Önnek. Az egészségére továbbra is különös gonddal figyeljen, mert törékenyebb az átlagosnál.

Rák 06.22. – 07.22. – Levert

Unalmasan telik mostanság az élete. Egyhangúak a napjai, semmi sincs, ami feldobná. A nyári tervezgetések valósága még messze van, de legalább egy kis napsugarat varázsol ide, ebbe az esős őszi időbe. Fogjon egy kellemes könyvet és olvasson. Jobbat ma nem is tehetne. Csak annál érdekesebb lesz, ha délután egy váratlan program lehetőségével lepik meg barátai.

Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2019. október 29., kedd 1

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét