A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Amália napjára. A nap kel: 6.51, nyugszik:18.12.

Kos 03.21 – 04.20. – Tevékeny

Újult erővel veti rá magát a munkára. A ma még lankadatlan buzgalmát használja fel arra, hogy rendezze az eddig elhalasztott ügyeit. Hivatali, vagy üzleti kapcsolatainak ápolására is szakítson időt. Ne térjen ki az olyan üzleti tárgyalások, szakmai megbeszélések elől sem, amelyek látszólag nem sokat ígérnek.

- Hirdetés -

Bika 04.21. – 05.20. – Siralmas

Kicsattanó erőben van, jönne-menne, megülni nem képes. Elviselhetetlen az egyhangú munka. Mégsem szökhet el, sok a dolga, fontos megbeszélései vannak. Az idő csigalassúsággal halad. Az esti program sem sikerül. Este nem jön álom a szemére. Órákig forgolódik, olvasni próbál, rágyújt, altatót vesz be.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Csendes

A csend, amely körülveszi, már-már idegesítő, mert mögötte érzi a feszültséget, a várakozást, de nem tudja, miről van szó. Miért nem mondják meg a szemébe? Mit titkolóznak? Mielőtt még nekik rontana kérdéseivel, vizsgálja meg önmagát, hátha csak túlságosan élénk képzelete játszik Önnel. Ma este korán térjen nyugovóra!

Rák 06.22. – 07.22. – Fáradékony

Úgy látszik, Fortuna istenasszony ma nem akar Önre mosolyogni. Ezt nagyon igazságtalannak érzi, s mivel véleményét mostanában nem rejti véka alá, többet veszíthet, mint amennyit szókimondásával nyer. Megmondta az igazságot, hősnek képzeli magát, csak azt az egyet nem veszi észre, hogy ezzel a véleménnyel feltehetően teljesen egyedül maradt. Vegyen kicsit vissza a lendületből.

Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp 2019. október 7., hétfő 1

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét