A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Brigitta, Gitta névnapjára. A nap kel: 6:55, nyugszik: 18,06.

Kos 03.21 – 04.20. – Csendes

Türelmetlenül várja, hogy hátat fordíthasson kötelezettségeinek és félrevonuljon választottjával. Gyorsan összecsapja a munkáját és ahogy az elfoglaltságai engedik, máris minél messzebb rohan a hivataltól. Szerencsére megteheti. Ma nem kell tartania attól, hogy sürgős ügyekkel kell foglalkoznia.

- Hirdetés -

Bika 04.21. – 05.20. – Elrévedő

Többször is szólni kell Önhöz, hogy egyszer meghallja. A munkában nem sok kárt tesz, csendes mosollyal befelé néz. Valóban, akkor voltak a legboldogabbak, amikor még semmijük nem volt. Szegények voltak, de volt egy szódásszifonjuk, tv helyett az csillogott a sötétben, mint új országlásuk jelvénye. S ha kedve szottyant rá, egész kancsó szódát ihatott, mint egy király. Fejedelmi idők voltak!

Ikrek 05.21. – 06.21.- Halogató

Sokszor bebizonyosodott már, hogy hiába tologatja a kellemetlen teendőket, végül is csak szembe kell nézni velük. Ezt a feladatot nem bízhatja az “ikertestvérére”, csakis Ön oldhatja meg. Az is igaz, hogy sok esetben az idő mindent megold és tetemes vesződségtől kíméli meg. A mai probléma azonban azok közé tartozik, amelyeket nem érdemes halogatni. Elvégre egykettőre túl lehet rajta.

Rák 06.22. – 07.22. – Rossz

Ha úgy érzi, megfakult személyiségének csillogása, tartson egy kis önvizsgálatot. Ne önsajnálatot, mint eddig, hanem számvetést. Nem megy minden olyan jól, mint korábban, de higgye el, szükség van néha egyedüllétre. Akkor tudja meg igazából, mit jelentett a másik személye, ha nincs Ön mellett. Ha még mindig nem érti, csak folytassa az önvizsgálatot! Ezek szerint valamivel súlyosabb a helyzet.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét