Oroszlán 07.23 – 08.23. – Mozgalmas

Ezen a napon is gondoskodik arról, hogy irányítsa az eseményeket, nem tűri, hogy bárki beleszóljon abba, amit csinál. Még a Sorsot is tétlenségre kárhoztatná, ha Önön múlna. Telefonál, ügyintéz, tárgyal, nem lankad. Este választhat a csillagos ég alatti romantikus séta, vagy a nyüzsgő élet, a társaság között. Biztosan igyekszik majd úgy intézni a dolgait, hogy lehetőleg kijusson mindkettőből.

Szűz 08.24. – 09.23. – Szorongó

Nevetséges volna azt remélni, hogy ezzel lezárult az ügy. Nem ússza meg ennyivel. De teljesen értelmetlen ez a nagy aggodalom, hiszen eddig is minden terv szerint sikerült. Meg kell adnia a lehetőséget a sorsnak, hogy közbeszóljon, hagyjon hát néhány nyitott kérdést! Az utolsó találkozásuk óta szerelme sok mindent másként lát. Ha engedi, hogy végigmondja, együtt kereshetnek kiutat.

Mérleg 09.24 – 10.23. – Nyugodt

Tökéletes a rend, a harmónia Ön körül, így nem kell aggódnia, menjen el nyugodtan szabadságra. Már az is hasznos lehet, ha csak ezt a napot és a következőt veszi ki és  ezzel meghosszabbítja a hétvégét. Ne feledje, ha nem piheni ki kellőképpen fáradalmait, egy idő múlva a munkája is megsínyli. Teljesítménye romlik, gyakrabban hibázik, fáradékonyabb, idegesebb. Megéri?

Skorpió 10.24 – 11.22. – Buzdító

Nem vitás, hogy a sok hátrahúzó erő jelenléte nemkívánatos hatásokkal jár, és rengeteg energiáját vette el a céltalan küzdelem. A jelenlegi helyzetben az lenne a legnagyobb hiba, ha a történteken rágódna, s az elmúlt napok eseményeit elemezné. Törődjön többet inkább a közeli jövővel, s alaposan nézze át, mire van szüksége az eredményes munkához.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét