Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp: 2019. szeptember 1., vasárnap

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Rgyed, Egon névnapjára. A nap 6.02-kor kel és 19.24-kor nyugszik.

Kos 03.21 – 04.20. – Zsúfolt

Hirtelen annyi tennivaló szakadt a nyakába, hogy ki sem látszik belőlük. Ettől nem túlzottan lelkes és könnyen előfordulhat, hogy nem lesz köszönet a munkájában. Kerülje a balesetveszélyes helyzeteket, a csúcsforgalmat, az autózást se erőltesse. Mélyedjen el gondolataiban, vagy alkotásában. Ez legalább sikerélményekkel kecsegteti.

Bika 04.21. – 05.20. – Lusta

Ha nem várnának vendégeket, akkor fel sem kelne, csak olvasna, szundikálna egész nap. Azon töprenkedik, hogy miért tette ezt, vagy azt a főhős, hogyan lehetett volna ügyesebben megoldani egy-egy jelenetet, párbeszédet. Néhány mondatot többször is elolvas, mert a szerző olyan gondolatokat fogalmaz meg, amelyek Önt is foglalkoztattál már, de nem tudta ilyen találóan kifejezni őket.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Titokzatos

Sokáig foglalkoztatja egy váratlan telefonhívás. Nem tudja mire vélni az üzenetet, de nem érdemes törnie a fejét, mert a rejtély hamarosan megoldódik. Az utcán olyan érzése támad, mintha figyelnék, vagy követnék. Szemben, a második emeleten meglebben egy függöny, eltűnik egy arc az ablak mögött. Lehet, hogy jók a megérzései, de az sem lehetetlen, hogy csak a képzelete játszik Önnel.

Rák 06.22. – 07.22. – Reménykedő

Ha még bírja az egyedüllétet, mozduljon ki a természetbe. A szeptember eleji meleg napsugarak visszaadják tovatűnni látszó jókedvét. Üljön ki a folyó, vagy patakpartra, esetleg keresse fel régi, gyerekkori játszóhelyeit. Ne röstellje a nosztalgiát, kellemes emlékek jutnak eszébe. Az sem kizárt, hogy találkozik a nagy szerelemmel.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest