A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Nikolett, Hunor névnapjára. A nap 6.14-kor kel és 19.06-kor nyugszik.


Kos 03.21 – 04.20. – Sötét

Ezt a napot szívesen elcserélné bármire. Mást sem hall, mint kellemetlen híreket. Türelmét, magabiztosságát gyakran próbára teszik. Ne vitatkozzon, ne próbáljon erőszakkal beállni két kocsi közé, ha ott csak egy motorkerékpár fér el. Ha úgy érzi, hogy sötétben tapogatózik, gyújtson világosságot. Legalább lássa a falat, mielőtt fejjel nekirohan.

Bika 04.21. – 05.20. – Határozott

Fontos, netán sorsfordító tárgyalásokon kell részt vennie. Oda sem figyel arra, mit hordanak össze a többiek, képtelen feltételezéseikkel, “első kézből származó információikkal” csak felkészületlenségüket, kínos zavarukat leplezik. Az Ön rövid, tárgyszerű hozzászólásai mindent eldöntenek. Valaki felfigyel Önre.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Kiugró

Munkába menet apró kellemetlensége támad, de még ez sem tudja elrontani a kedvét. Sajnos a legtöbben nem olyan vidámak, mint Ön és ebből arra következtet, hogy ez az ország tele van kedvetlen , savanyú emberekkel. Valószínűleg nem jár túl messze az igazságtól, ha ez akkor is eszébe jutna, amikor Önnek nincs kedve mosolyogni.

Rák 06.22. – 07.22. – Nyüzsgő

Újból feltámad Önben az épülés-szépülés vágya. Nagyon helyesen cselekszik, csak vigyázzon: ne egyszerre akarjon mindent. A testedzést sem kell túlzásba vinni, főleg nem hosszú kihagyás után. Fokozatosan, óvatosan tornásszon, ne akarjon rögtön maratoni távot futni. Csak a kedvét veszi, ha így cselekszik. Legjobban teszi, ha néhány barátját is meggyőzi, hiszen egyedül hamarabb megunja a dolgot.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét