A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Teodóra, Igor névnapjára. A nap 6.16-kor kel és 19.04-kor nyugszik.


Kos 03.21 – 04.20. – Fontos

Nagyjából boldog, de mindenképpen szerencsés nap, bár ez Önnek talán fel sem tűnik. Sót, az eléggé elkedvetleníti, hogy nem talál kibúvót családi problémái elől. Szívügyekben térdre kényszerítik. Önnek is be kell látnia, már nem hitegetheti partnerét.

Bika 04.21. – 05.20. – Kíváncsi

Szeretne belelátni mások gondolataiba. Nyugtalanul fészkelődik, alig tudja megállni, hogy ne kérdezősködjön. Legyen türelmes! Egy-két napot még várnia kell, hogy megtudja, Ön kapta-e meg a kitüntetést. Kedves városa, így ősszel …. tüstént csomagolna és indulna. Nem áll rosszul a szénája, de azért ne igyon előre a medve bőrére.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Zsúfolt

Tömegestől zúdul Önre a munka, de ha kétszer annyi volna, az sem okozna fejfájást. Egyszerűen élvezi, hogy rendkívüli teljesítményre képes, mégpedig a legkisebb erőlködés nélkül. Azért minden örömben van egy kis üröm is. Este egy nagyságrenddel kisebb feladattal kerül szembe, és csődöt mond. A csődeljárást ezúttal még nem indítják el Ön ellen, de nem árt, ha a jövőre nézve alapos elemzésnek veti alá a kudarc okát, nehogy még egyszer ilyen kellemetlen helyzetbe kerüljön.

Rák 06.22. – 07.22. – Kockázatos

Nagyon szereti a nagy társaságot, ám néha nem árt, ha kissé visszafogja magát. Mindenhol ott szeretne lenni, de ez nem lehetséges. Vigyázzon, ne merüljön el felesleges dolgokban, felszínes kapcsolatokban. Ígéreteivel is legyen takarékosabb! Tudjuk, hogy nehéz a kísértésnek ellenállni, de ha nem tartja be a szavát, hitelét veszíti.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét