A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Enikő, Melitta névnapjára. A nap 6.21-kor kel és 18.56-kor nyugszik.


Kos 03.21 – 04.20. – Pihentető

Mozgásigénye rendkívüli: ha nem futhat legalább két kört, tönkre van téve a napja. Ezúttal mégsem vágyik kimozdulni a lakásból. Elfoglalják gondolatai, feloldódik az alkotómunkában. Nem kívánkozik emberek közé, szívesebben hódol a hobbijának, vagy olvasgat, tanul. Ösztönösen is szükségét érzi az ilyen csendes, elmélyült napoknak. Ezekből merít erőt. Talán hamarosan hasznát is veszi annak, hogy kellően kipárnázta az idegeit.

Bika 04.21. – 05.20. – Beletörődő

A kellemetlen, fárasztó házimunkák ma már csak ideig-óráig halaszthatóak. Nagy duzzogva belekezdenek. Fél óra múltán már az eredmény is látszik: akkora a felfordulás, mint még soha. A zűrzavar tetőfokán beállítanak a nagyszülők, megvendégelni sincs otthon Őket mivel. Azt állítják, előre jelezték jöttjüket. Valóban, kiment a fejéből. Ülnek hát a különféle halmokon és mulatságos történeteket idéznek fel a régmúltból.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Kérdéses

A legfontosabb kérdésekre nem lehet válaszolni. Ha megoldást szeretne találni kínzó problémáira, akkor csakis lépésenként közeledhet a végcél felé, egyetlen hatalmas ugrással sohasem éri el. Győzze le tehát türelmetlenségét, s próbáljon higgadtan hozzáállni a feladathoz. Este ne mondjon nemet a kedves felszólításra. Ha most elutasító lesz, hosszú ideig várhat a következő alkalomra.

Rák 06.22. – 07.22. – Oldott

A néhány napja Önön eluralkodott hangulatok még mindig hatásuk alatt tartják főként azért, mert átmeneti sikerek is érik. Semmivel sem törődik, átgázol szerettein. Ne bántson másokat saját nyugtalansága miatt. Környezete nem érti a nagy változást, Ön pedig nem képes megmagyarázni, mit miért tesz. Ezért a többiek éretlennek gondolják, s tán van is némi igazságuk. Nézzen jobban önmagába. Mi ez a féktelenség, ez a nyugtalan szenvedély?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét