Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp: 2019. szeptember 4., szerda

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Rozália, Ida névnapjára. A nap 6.06-kor kel és 19.18-kor nyugszik.

Kos 03.21 – 04.20. – Felszabadult

Hálás lehet a csillagoknak: ma nem fukarkodnak kegyeikkel. Kedvező hatásuk elsősorban a hivatását érinti – kitüntetésre, dicséretre számíthat. Cserébe több kitartást, higgadtabb magatartást várnak Öntől. Ne ígérjen meg semmit, amiről tudja, hogy úgysem teljesíti.

Bika 04.21. – 05.20. – Kitartó

Nem hagyja, hogy elképzeléseitől bárki, vagy bármi eltérítse. Pedig állandóan félbe kell szakítani azt, amin éppen dolgozik. Hol a telefon csöng, hol a főnök akar azonnal megbeszélni Önnel valamit. Megy, telefonál, tárgyal, majd ott folytatja, ahol abbahagyta. Otthon sem enged semmiben. Nem erőszakos, csak azt akarja végbevinni, amiben korábban már megállapodtak.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Szép

Ma végre kiderül, hogyan határoztak Ön felől, s a jelek egyértelműen kedvező eredményt sejtetnek. A felszabadultság érzése tölti el, aminél kevés kellemesebbet ismer. Délutánra programot szervez a barátaival, s mélyen a pohár fenekére néznek, habár Ön általában meg tudja állni, hogy túlzásba vigye az ünneplést. A mai ivászatnak holnap issza meg a levét.

Rák 06.22. – 07.22. – Zavaros

Hiába! Ilyen zavaros most Ön körül a világ. Ami igaz, az igaz, Ön sem a nyugalom szobra. Ne kapkodjon, legyen sokkal megfontoltabb. Meneküljön bele a munkába, még ha nincs is igazán kedve hozzá. Az idő is gyorsabban telik és jobban esik utána a pihenés. Ma kifejezetten érzékenyen reagál minden apróságra. Menjen, sétáljon egy nagyot, majd üljön vissza a hivatalos papírok elé. Azokat is el kell intézni egyszer. Legyen túl rajta, minél előbb, annál jobb.

megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük