Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp: 2019. szeptember 6., péntek

Oroszlán 07.23 – 08.23. – Önpusztító

Amikor mindent sötétebben lát, vagy valamilyen csapás éri, az Oroszlán hajlamos alkoholba fojtani bánatát, de később rájön, hogy az önpusztító élet csak újabb kudarcokat hoz. Nem érdemes elhagynia magát, inkább viselje a megpróbáltatásokat a király méltóságával. Különösen akkor, ha saját magát is hibáztatja abban, hogy átmenetileg ágrólszakadtnak érzi magát.

Szűz 08.24. – 09.23. – Gyakorlatias

Ez a tettek napja! Minden elképzelését megpróbálja azonnal kivitelezni, mert képtelen rajzasztalon látni mindazt, ami a gyakorlatban teljesen logikus. Lehet, hogy így feleslegesen dolgozik, hiszen ezek még csak variációk, s kár belekezdeni a kidolgozásukba a végleges forma előtt. De ha ez így könnyebb Önnek, ám legyen! A szerelem terén is inkább a tettek, mint a szavak embere.

Mérleg 09.24 – 10.23. – Nagyképű

Egy olyan feladattal bízzák meg, amilyet még nem csinált, és nincs is hozzá szakértelme. Álljon a sarkára és az előbbi érvekkel alátámasztva adja vissza a megbízást. Ha ezt nem értik meg, akkor semmit! De ha úgy dönt, hogy belevág, és megmutatja, hogy megbirkózik a lehetetlennel is, készüljön rá, hogy kudarcok érik. Kár lenne kockáztatnia jó hírét. S ez a flörtökre is vonatkozik. Szálljon le a magas lóról.

Skorpió 10.24 – 11.22. – Zavaros

A már-már bűvészmutatványnak is beillő csalafintasággal akarja most is átverni. Ha nem vigyáz, megint csapdába kerül, s ki tudja, onnan hogyan kerül elő ismét. Figyelje tehát minden mozdulatát, hogy mikor csal, mikor lesz életveszélyes az akciója. Szörnyen magabiztos, így fel sem tételezi, hogy Ön rájön a trükkjére. De ez szintén az Ön malmára hajtja a vizet. Csak egy kis türelemre és kitartásra van szükség, mert előbb-utóbb hibázik s akkor eljön az Ön ideje.

megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük