Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2021. május 26., szerda - Városi Kurír

Sorting by

×

Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2021. május 26., szerda

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra.

Hirdetés

Kos 03.21 – 04.20. – Szenvedélyes

Teljesen levették a lábáról. Még mindig őrülten kívánják egymást alkalmi partnerével. Furfangos ötleteket eszelnek ki, hogy egész nap zavartalanul együtt lehessenek. Ha szerencséje van, senki nem fog rájönni, hogy külön utakon jár, s úgy tér vissza a családi tűzhelyhez, mintha nem történt volna semmi. Ön ebben nagy mester!

Bika 04.21. – 05.20. – Habozó

A tegnapi gondolatok foszlányai kavarognak a fejében, de már látni véli a kivezető utat. Ámde ódzkodik attól, hogy durva eszközöket vegyen igénybe, pedig csak így törhet utat a megfelelő irányba.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Javuló

Bár a mai napja sok tekintetben kedvezőbb lesz, mint a tegnapi, még mindig nem az igazi. Sok minden nyomja a lelkét és nem tudja, hogyan szabaduljon meg a nyomasztó gondolatoktól, hebehurgyának látszó ötletektől. Az még soha nem jutott az eszébe, hogy kiírja magából? Az Ikrek nem csak a beszédben, hanem az írásban is tehetségesek. A lelki hasznon túl soha nem érzett örömöt okozhat az írás.

Rák 06.22. – 07.22. – Nyűgös

Valami baj van az egészségével. Kicsit fáj a feje, meg a háta, úgy látszik, ma minden összejön. A reggeli torna is csak fárasztja, – mondjuk az sokunkat – abba is hagyja rögtön, ha egyáltalán volt lelkiereje elkezdeni. Legszívesebben egész nap ágyban maradna, de inkább szedje össze magát és menjen el az orvoshoz, vagy ha teheti, hívja ki magához, hogy kiderüljön, mi lappang Önben.

Kapcsolódó

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.