Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2021. május 26., szerda

Friss ropogós hétfői horoszkóp! - A Kosnak jó napja lesz, de..., az Ikrek ne erőltesse, ami nem megy.... és így tovább!
fotó: pixabay
2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Oroszlán 07.23 – 08.23. – Melengető

Önnek minden bajára gyógyírt jelent a családja gondoskodása, amelyet csak akkor érez tehernek, amikor elégedett önmagával. Ezen a napon melegséggel gondol hozzátartozóira, akik nélkül aligha álmodhatna fényes győzelmekről. Világos pillanataiban sokra értékeli az ő kevésbé látványos, ám annál hasznosabb erőfeszítéseiket. Jó volna valahogy kifejezésre juttatni, hogy mit érez irántuk.

Szűz 08.24. – 09.23. – Rossz

Utálja az érdekembereket, ennek ellenére ma felhasznál valakit, hogy elérje célját. Kemény kritikát kap, sőt egyesek a háta mögött vigyorognak a “nagy jellemen”. Kár volt eljátszani a bizalmukat, az egész nem ért ennyit. Rosszkedvűen, idegesen tér haza. Ne otthon töltse ki a bosszúját, mert ennek már komoly következményei lehetnek.

Mérleg 09.24 – 10.23. – Boldog

Örül annak, hogy régi szerelme felkereste Önt, különben lehet, hogy sosem találta volna meg újra az igazi érzelmeket. Sosem hitt a szerelmes regényekben, pedig ez egy könyvbe illő, páratlan találkozás. Ne vigye mindjárt baráti társaságba partnerét, inkább töltsék kettesben az estét. Komoly programon sem kell törnie a fejét, hiszen otthon édes kettesben a legjobb.

Skorpió 10.24 – 11.22. – Nyugodt

Lecsillapodtak a kedélyek, megnyugodni látszik a légkör is. Teljesen felesleges volt ezzel a pénzügyi tranzakcióval előhozakodnia, hiszen úgy is tudta, hogy nem arat vele osztatlan sikert. Annyit sikerült csupán elérnie, hogy megosztotta a családot. Most aztán megint Önre vár a feladat, hogy elvágja a gordiuszi csomót s lecsendesítse a felkorbácsolt indulatokat.

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.