Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp, 2109. november 4., hétfő

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Károly napjára.a nap kél: 6.31, nyugszik: 16.22.

Kos 03.21 – 04.20. – Fontos

A pihentető hétvége után kissé fejbe kólinthatták a legújabb családi fejlemények. Talán partnere is megelégelte hosszú és eredménytelen kapcsolatukat, választás elé állítja. A bejelentés nem éri váratlanul, csak azt remélte, hogy a döntéssel várhat még egy kis ideig. Lehet, hogy jobb ötlete támad és sikeresen kivágja magát szorult helyzetéből. Vagy éppen erre a biztatásra várt?

Bika 04.21. – 05.20. – Kockázatos

Szívesen tesz fel mindent egy lapra, nem kenyere a méricskélés, a kivárás. “Lássuk hát, mi lesz!” – ez a hamari indulat vezérli útjain. Könnyen nyerhet is, mert merészen, nagyvonalúan és sokat kockáztat. De ha nem lépes időben megállni, akkor pórul járhat. Fontos tárgyalásait halassza el valamilyen elfogadható ürüggyel. Amilyen szertelen ma, még elrontaná mindazt, amit fáradtságosan felépített.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Komoly

Kellemetlen szóváltásba keveredik egy Önhöz közeli személlyel, talán rokonnak, s mivel mindketten kötik az ebet a karóhoz, holtpontra jut az ügy és még csak remény sincs az elmozdulásra. Talán az ebből fakadó idegesség az oka makacs fejfájásának, amely végig kísérik a napját. Ha kibírja, ne szedjen be tablettákat, ne igya mértéktelenül a kávékat. Próbálja meg természetes módon enyhíteni kínzó fájdalmát. Például egy rövid alvással, vagy pihenéssel.

Rák 06.22. – 07.22. – Feszült

Munkahelyén megint összetűzésbe keveredik. Bosszantó, mert nagyon megzavarják a munkájában. Próbáljon meg összpontosítani valamelyest. Ne törődjön ellenlábasaival, alattomosságuk úgysem vezet semmi jóra! Lakásában is elromolhat valami, ellenőrizze a hűtőgépet, nehogy kellemetlen meglepetés érje.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük