A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Lukrécia napjára. A nap kel: 4.57, nyugszik: 20,40


Kos 03.21 – 04.20. – Közeledés

Kedvező széljárásnak örvendhet újfent a munkahelyén. Elégedetten veszi észre, hogy közeledés tapasztalható a gazdasági érdeke és a világ érdeke között. Persze eddig is voltak néhányan, akik oly mértékben azonosultak a céggel, hogy a kasszát is közösnek tekintették… Helytelenül ítéli meg a dolgokat, amennyiben – e szempontból is – gyors demokratizálódást jósol.

Bika 04.21. – 05.20. – Kiváló

Újra megy minden, mint a karikacsapás. Eleven, segítőkész, találékony, figyelmes…. Egyszóval világhódító kedvében van. A munkahelyi babérok után másfélékre vágyik. Ne tartsa vissza, hogy még csak a hét elején járunk, menjen társaságba. Ma efféle tündöklésre volna szüksége!

Ikrek 05.21. – 06.21.- Fordulatos

Váratlan, de kellemes fordulatokra számíthat a mai napon. Ez persze kis dolgokban merül ki – jobb lesz a dolgozat eredménye, mint gondolta, idő előtt szállítják a megrendelt cuccokat, egy utazási lehetőség biztossá válik – de ezeknek is nagyon megörül. Nem lehetetlen, hogy új fába vágja a fejszéjét. Izgatja az újrakezdés lehetősége.

Rák 06.22. – 07.22. – Aktív

A kreatív Rákoknak fantasztikus ötleteik lesznek a mai napon, egyik jobb, mint a másik. Ezt még irigyeik is kénytelenek elismerni. Munkája remekül halad, ismét joggal lehet elégedett önmagával. Fizikai állapotával azonban nincs minden rendben. Nem ártana, ha többet mozogna és egészségesebben táplálkozna, s végre hadat üzenne a kialakulóban lévő zsírpárnácsláinak.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét