Nyilas 11.23 – 12.21. – Szokatlan

Utálja az érdekembereket, ennek ellenére ma felhasznál valakit, hogy elérje célját. Kemény kritikát kap, sőt egyesek a háta mögött vigyorognak a “nagy jellemen”. Kár volt eljátszani a bizalmukat, az egész nem ért ennyit. Rosszkedvűen, idegesen tér haza. Ne otthon töltse ki a bosszúját, mert ennek már komoly következményei lehetnek.
Melengető


Bak 12.22 – 01.20. – Javuló

Bár a mai napja sok tekintetben kedvezőbb lesz, mint a tegnapi, még mindig nem az igazi. Sok minden nyomja a lelkét és nem tudja, hogyan szabaduljon meg a nyomasztó gondolatoktól, hebehurgyának látszó ötletektől. Az még soha nem jutott az eszébe, hogy kiírja magából? Az Bíak nem csak a beszédben, hanem az írásban is tehetséges. A lelki hasznon túl soha nem érzett örömöt okozhat az írás

Vízöntő 01.21. – 02.20. – ingadpzó

A tegnapi gondolatok foszlányai kavarognak a fejében, de már látni véli a kivezető utat. Ámde ódzkodik attól, hogy durva eszközöket vegyen igénybe, pedig csak így törhet utat a megfelelő irányba.

Halak 02.21. – 03.20. –Szenvedélyes

Teljesen levették a lábáról. Még mindig őrülten kívánják egymást alkalmi partnerével. Furfangos ötleteket eszelnek ki, hogy egész nap zavartalanul együtt lehessenek. Ha szerencséje van, seni nem fog rájönni, hogy külön utakon jár, s úgy tér vissza a családi tűzhelyhez, mintha nem történt volna semmi. Ön ebben nagy mester!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét