Hisztérikus sikongatást akarunk!

Az Orbán-rezsim uraival szembeni ellenállásnak régóta ők maguk adják a legjobb ötleteket. Bohócforradalom, kockásingesek, O1G – és most itt a sikongatás.

Orbán közismerten mintaszerű “jókeresztény”

A főnök a karácsonyi ünnepek előtt nem feledkezett meg a rabszolgatörvény elleni mozgalom gyalázásáról. “Hisztérikus sikongatásnak” nevezte tízezrek, százezrek mozgalmát.
Ezzel csak úgy csuklóból hisztériának gyalázta az ellenállók követelését, hogy a rezsim huszárjai álljanak le, és ne szorítsanak még egyet a dolgozókra rögzített présen. Az sem érdekli, hogy mellesleg azt is megüzenték nekik az ellenálló tömegek, hogy a megválasztott képviselők elleni brutalitás, amit ezek a mieink más banánköztársaságokból importáltak, szintén tűrhetetlen.

Provokálnak, provokálgatnak

Amikor a cinikus Fő Elkövető a “bohócügyi államtitkárához” küldte a tiltakozó rendvédelmi dolgozókat, az utcákat elárasztották a forradalmi dühben égő bohócok. Amikor Klinghammer a “kockás inges” pedagógusokat fitymálta, kitört a kockásinges lázadás. Termékeny talajra hullt Simicska szobatárs találó megállapítása is Orbán jellemproblémáiról. A szó minden értelmében megtermékenyítette a magyar közélet demokratikus maradványait. 2018 végére mindet elárasztott az O1G kód.

Országos Hisztérikus Sikongatás

A Városi Kurír munkatársai nem kis meglepetéssel tapasztalták a karácsonyi szünet előtti nagy tüntetésen , hogy Orbán piszkálódás ellenére egyelőre elmaradt tízezrek “hisztérikus sikongatása”. Egyelőre megmaradtak a bevált mobiltelefonos híd-kivilágításnál.
De nyugalom, ami késik, nem múlik. Januárban folytatjuk, és jöhet az Országos Hisztérikus Sikongatás!

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük