Hódmezővásárhely – ahogy illik neki – háborús övezetté vált

Hódmezővásárhely mindinkább háborús övezetté változik, a Fidesz minden eszközt bevet azért, hogy ellehetetlenítse a független polgármester jelölt, Márki-Zay Péter kampányát. Lázár birodalmi helytartó csapatai éberek, és teszik, amit a tartóik elvárnak tőlük.

Hétfőn, a helyi fideszes vezetők közleményükben a hírhedt G-nap egyik főszereplőjének támogatásával vádolták meg.

Márki-Zay ismét felvette a kesztyűt,

és pengeéles mondatokkal figurázta ki Lázárt és siserahadát. Megérdemli, hogy változtatás nélkül közreadjuk:

„A lázárizmusok listája újabb bejegyzéssel bővült, amikor a Fidesz-KDNP helyi vezetői közleményben reagáltak a Hódmezővásárhelyen megjelent plakátjaimra:

– Az a FIDESZ-KDNP vádol az általam személyesen nem is ismert Simicska Lajos támogatásával, akik legalább 25 éven keresztül valóban lekötelezettjei voltak. Lázár János ismét elárult valakit, akinek korábban lelkesen kereste kegyeit.
Mint azt Facebook-oldalamon már egy hete közzétettem, magánemberek adományaiból, szerződéssel, számlával igazoltan vásároltam reklámfelületeket a Publimont Kft-től, miután minden más vállalat elutasította közvetett megkeresésemet. Ha Orbán 2014-ben nem veszett volna össze addigi legjobb barátjával, rendszere már nyomokban sem tartalmazna sajtószabadságot.

– Ez a maradék sajtószabadság láthatóan zavarja a Fidesz-KDNP vásárhelyi vezetőit, nem hiába utasítanak el minden élő vitát, nem véletlenül nem kapok megszólalási lehetőséget a helyi tévében, rádióban. Az a groteszk helyzet állt elő, hogy ma az a Simicska Lajos a sajtószabadság utolsó bástyája, aki évtizedek alatt Orbán Viktor oldalán segített neki felépíteni a maffiaállamot.

Ui: Bár Havasi Katalin és mások sorozatos becsületsértő állításaira nem tudok minden alkalommal közleményben reagálni, ezek miatt feljelentést fogok tenni.”

A választásokig még közel három hét van hátra. Nincs kétségünk afelől, hogy a főminiszter nem lesz visszafogott. Reméljük, a vásárhelyiek minél többen kinyilvánítják véleményüket, aminél számba veszik az elmúlt már hét történéseit és a fülkékben, félelem nélkül szavaznak városukban.

Vihar a biliben: Hernádi, a kitett hódmezővásárhelyi MSZP-s kitálal

A hódmezővásárhelyi csata – A lázárizmusról

Az MSZP és a Jobbik közös jelöltet indít Hódmezővásárhelyen?

Ellenzéki lakmuszpapír Hódmezővásárhelyen

3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük