Hogy mi köze van Tiborcz -Orbánvő- Istvánnak Justin Bieberhez? – Kiderül…, vagy nem….

Ha az a tipp, hogy egyikük nagyot bulizott a másik zenéjére, nagyot téved. Az sem a jó válasz, hogy Bieber beszállt a vidék éjszakai világításának megvalósítását végzők sorába, sőt az sem a tuti változat, hogy Tiborcz énekórákat vesz Bieber tanárától. A megfejtés…..

Bieber egy Tiborcz-szállodában bulizott

Legalábbis az énekes Instagramjára posztolt fotók szerint, amelyeken a Telex vette észre, hogynemcsak a bárpult, de a tapéta, a padló és minden egyéb pont úgy néz ki, mint a turai Schossberger-kastélyban, vagyis a Botaniq Hotel épületében, ami Tiborcz István, vagyis Orbán Viktor vejének érdekeltségébe tartozik. A 2020 nyarán megnyitott kastélyszálló tulajdonosa a BDPST Group, amelynek egyik fő részvényese Tiborcz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés

Justin Bieber pénteken volt a Sziget headlinere, feltehetően koncertje után szállt meg Turán, ahova a fotók szerint felesége, Hailey Bieber is vele tartott. Tiborczot nem fedeztük fel a képeken – írta a 444.hu.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés

A reklám ráfér a szállodára….

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Tiborcz István két luxushotelje, a turai kastélyszálló és a tarcali ötcsillagos szálloda is veszteséges, írja az mfor.hu. A két szálloda szerencsétlen időpontban, a koronavírus berobbanásával került Orbán Viktor miniszterelnök vejéhez, így nem is meglepő a veszteség. Tura 2020 nyarán nyílt meg, a tarcali hotel pedig 2019 novemberében Mészáros Lőrinctől került Tiborcz érdekeltségébe. Amikor májusban a portfolio.hu megkérdezte Tiborczot, hogy – egyebek mellett -miért pont a szállodaiparba fektet be, így fogalmazott:

„Nem szektorokban gondolkodunk. Számomra és a cégcsoport számára fontos az értékmentés és -teremtés, amely folyamatosan megjelenik a projektjeinkben.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.