A szocializációd, az, hogy milyen családból jöttél, milyen a habitusod sokat számít, de nem minden, a horoszkópod is  segít kideríteni milyen anya  vagy. Persze finomítani mindenen lehet, de a főirány azért marad. Felkészültél egy kis önismereti túrára?

Kos

Erős és kitartó ember vagy, ezért a gyermekeidet is erre neveled. Nehéz személyiség vagy, de amikor anya leszel, valahogy sokkal kedvesebb és megértőbb személyiség leszel. Hamar felnőttnek kezeled a gyermekeidet, ezért ők nagyon szabadon nőnek fel, de ha jól csinálod, ez jó hatással lehet rájuk. A legtöbbször úgy szervezed a hétköznapokat,a hogy az neked megfelel, ezt a gyermekek sokszor nem értik, de erős személyiséged miatt nehezdreesik kikérni mások véleményét, mielőtt döntetnél.

- Hirdetés -

Bika

Erős és nyugodt anyuka vagy, megbecsülöd a nyugalmat és a kényelmet. A gyermekeidet arra neveled, hogy becsüljék az apró örömöket, mint egy finom étel, vagy más apróság. Nagyon szereted a családod, ezért a gyermekeid is megpróbálod mindentől védeni. Takarékos vagy és céltudatos, nagyon fontosnak tartod, hogy boldog és szeretetteljes életet biztosíts a családodnak. Mikor feszült vagy, jobb ha nem szólnak hozzád, de a családoddal még ilyenkor is elnéző vagy, mert számodra ők jelentik a világot. Az elvárásaid néha nagyon magasak, de ezt később értékelni fogják a gyermekeid.

Ikrek

Erős és különleges ember vagy, aki még a gyermekeitől se tűri el, hogy ne hallgassák végig. Hajlamos vagy rá, hogy túl sok mindent megengedj a gyermekeidnek. Számodra nagyon sokat jelent, hogy a gyermekeiddel jó legyen a kapcsolatod, nem akarod, hogy tartsanak tőled, úgy gondolod, ez a titka annak, hogy megbízzanak benned és megosszák veled a mindennapi dolgaikat. A gyermekeknek azonban arra is szükségük van, hogy utat mutassanak nekik.

Rák

A kényelem és a komfort sokat jelent a számodra. Megpróbálod mindentől megvédeni a gyermekeid, ami nem biztos, hogy jó megoldás. Nehezen érted meg, hogy önálló személyiségek, te mindig mindentől próbálod megvédeni őket, hogy megelőzd a lehetséges gondokat. A gyermekeknek azonban egy kis térre is szükségük van, néha hagynod kell, hogy azt tegyék, amit szeretnének. A gyermekeid számodra a legfontosabbak, mindent jóindulatúan teszel.

A cikk a következő oldalon folytatódik!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét