Ma kaptam egy emailt, arról tájékoztattak, hogyan szabadulhatnék meg a visszeremtől.  Arról nem tájékoztattak, hogy miként tehetném ugyanezt László Petra blogjával. Tudják, ő az a migráns-rugdosó operatőr.
[mnky_ads id=”3427″]

2 in 1

“Feladó: Lajos …..

Kezdtek megjelenni a visszerei?
Szeretnéd nagyon gyorsan kiküszöbölni?
Szeretne kipróbálni egy nem invazív, keze ügyében levő módszert? 
Lépjen be ide, hogy megtudja, hogyan szabadulhat meg a visszerektől gyorsan és fájdalommentesen.

Van más bajom épp elég, visszerem pont nincs, személyemben tehát nem vagyok érintett. Ugyanakkor közösségi ember vagyok, akinek fontos, hogy virtuális és valódi környezete a lehetőség szerint jól érezze magát. (Ez, tekintve, hogy én is a környezet része vagyok, nem is olyan könnyű). Arra gondoltam, hogy a feladó Lajosnak (Jánosnak?) az a sikerélmény, ha a címzettek visszajeleznek, mégpedig minél előbb, annál jobb, ezért nyomban válaszoltam:

Válasz egy ismeretlennek

„Kedves Lajos János!

Mindenek előtt köszönöm a megtisztelő érdeklődést. A Kezdtek megjelenni a Visszerei? kérdést sajnos nem értem. (Elnézést, hogy belejavítottam a szövegbe, de szerintem a Visszert nagy kezdőbetűvel kell írni, mert az egy fapados légitársaság neve). Szóval nekem sose volt Visszerem, mert a befektetési tanácsadóm nem engedi, hogy bizonytalan részvényeket vegyek. Olyan hallucinációm se volt, amiben Visszerek jelentek meg, ez az utalás is téves.

A kezem ügyében viszont hálás lennék, ha tudnátok ajánlani olyan módszert önök, ami visszaállítaná azt a képességemet, hogy egy ujjal felemelek 80 kilót. Az se baj, ha invazív az illető.

Előre is köszönöm nektek, hogy segítesz!”.

Mivel nem érkezett válasz, rákattintottam a „Lépjen be ide” felületre, és ekkor jött a meglepetés. Ez jelent meg a képernyőn:

lászló petra

Örömmel nyugtáztam, hogy László Petra a védekező migránsrugdosása miatt méltatlanul meghurcolt hölgy talált magának a megélhetését biztosító elfoglaltságot. Ha már a blogra tévedtem, elhatároztam, hogy mindjárt élek is a lehetőséggel és az üzenet küldőjének  bölcs tanácsát kérem hogy hogyan szabadulhatok meg a kéretlen reklámoktól, amilyen a László Petra blogját hírdető is. Bízom abban, hogy akinek a visszértágulás eltüntetése rutinfeladat, annak az én problémám megoldása sem gond.

Addig is aktualizáljuk a régi slágert: “Lábbajok ellen kisasszony szedjen Petrát!”

Nem kéretlen, nem reklám, de érdekes: A papír mindent elbír, és a választó agya?
[mnky_ads id=”3811″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét