Hogyan lopják el a kisvendéglő-szektort is a járvány ürügyén?

Nézem a tv-ben a filmet, reklám szünet van. Nem az M1, nem a TV2. Filmes csatorna. Egyszer csak betolakszik a képernyőre a Vezérmangalica és azt mondja-“Nekünk minden élet és minden, munkahely számít.”

Hát már itt se hagyja békén a magyarokat, az esti szórakozást is el kell cseszni

Akkor is jön a politika, ha eleged van belőle és belemászik a Fideszes agymosás az ágyadba is. De ha már ez van, szólok róla.

Igen, van akinek a munkahelye fontos Orbánnak. Pl. 19 államtitkár kapott egy havi fizetésnek megfelelő összeget jutalomként. Az egészségügyi dolgozók viszont nem.

A TV2-nél 20 milliárdért vett reklám helyet az állam tavaly.

Van miből gazdálkodni, hazudozni a nép arcába. De ez se hatékony, mert normális ember nem nézi. Ez kilencszer több, mint amit az RTL-nek fizettek, aminek jóval nagyobb a nézettsége.

Két amerikai autógyártó cégnek, akiknek nálunk van gyára, 4,4 milliárd forintot ad a kormány vissza nem térítendő támogatásként.

Ezzel 200 új munkahely keletkezik. Basszus! Ez 22 millió forint munkahelyenként! De a vendéglátósoknak csak a duma megy. Van aki látott már olyan vendéglőst,akinek csökkent a járulék terhe 25 százalékkal. Ez is csak arról szólt, amiről a német autógyártók pénzelése. Merkel asszonyság politika korrumpálásásról, hogy elnézzék Magyarország fasizálódását

Meg kell menteni a turizmust!

Mondja a vezér! Kapott is egy dubai milliárdos pesti szállodája bevételkiessének kompenzáslásra 9,6 millió ft támogatást. Ezt már szerintem lenyaralta Dubaiban, vagy le fogja nyaralni a Fidesz-maffia valamelyik családja. Így megy ez magyar honban, más értelme ennek a pénznek nem lehet.

800 milliárdért vettek irodát Brüsszelben a Fidesz pártalapítványának,

hogy hatékonyabban képviselhessék a magyar érdeket a romlott városban. Ezzel sok magyar munkanélküli újrakezdését támogatták nyilván. De a nevek listáját szeretném elolvasni. Szabó Jóska a harmadikról, akinek régóta nincs melója, biztosan nincs köztük.

Mészáros Lőrinc szállodalánca több mint 17 milliárdot kapott a járvány miatti bevétel kiesések kompenzálásra

Pécsett ismerek egy pár presszós, vendéglőst, mert fénykoromban ilyen helyeken laktam. Egyik se mondja, hogy beesett a számlájára akár csak egy milliárd is. Nem értem. Ez vajon mitől lehet?! A vendéglátósoknak is van felesége, gyereke. A szakácsnak is, meg a pincérnek is. Pécsett a 100 éves borozót 25 évig csinálta tulajdonosa, de most bezárt végleg! Nem bírta tovább a szélmalomharcot.

Közben a kaszinók előtt sorokban várnak emberek, nem kell őket járványügyi okból bezárni, mert minden Fidesz közeli kézen van. Az IKEA-ban tömegek állnak a büfé előtt, nem 1,5 m-re egymástól. Tömegek esznek a budai Kacsa utcában levő vendéglátóhelyen és senki nem szól nekik. Az épületben van az igazságügyi miniszterünk férje által vezetett Diákhitel Központ, Orbán Ráhel divatcége stb. Ott nyilván nem fertőz a covid, ezért üzemi konyhának nyilvánították!

A nép lázad, sokan bejelentették, hogy kinyitnak a tiltás ellenére

Erre a kormány a bezárhatóság idejét hat hónapról egy évre emelte, a pénzbüntetést pedig egy millióra. Mert ők kemények. Védik az arra méltók érdekeit! A tartalékok elfogytak. De ebben az országban minden a lopásról szól. Kiéheztetik tudatosan a vendéglősöket, akik csődbe mennek.

De már megjelentek jól öltözött, napszemcsis fiúk és elkezdtek ajánlatokat tenni a normális körülmények között jó helyen levő, szuperül, nyereségesen üzemeltethető vendéglátóhelyekre.

 

beoltottak

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük