Sorting by

×

Hölgyek, figyeljetek! Van 3 férfi csillagjegy, aki olyan boldoggá tesz, mint a mesékben

Minden nő ilyen társra vágyik! Bármennyire is szidjuk néha a férfiakat, vannak akadnak azért olyanok jócskán, akik királylányként bánnak élete szerelmükkel. Csak jól kell választani! Az igazi szerelem nem csak a filmekben lehetséges, az életben is átélhetjük a meghitt, romantikus pillanatokat. Ha az alábbi csillagjegyek közül választunk párt magunknak, szerelmi életünk tökéletes lehet.

Rák

A Rák csillagjegyű férfiak a lehető legudvariasabbak a világon. Lehet, hogy néha kissé régimódinak találjuk őket, de az biztos, hogy a nőt, nőként tisztelik, és szeretik. Egy Rák férfi ágyba hozza a reggelit, eláraszt szerelmes üzenetekkel, előre enged, átadja a helyét stb. Mindent megtesz annak érdekében, hogy királylánynak érezhesd magad.

..addig is, amíg keresed, olvasd a szerdai horoszkópod!

Igencsak sokrétű tevékenységei lehetnek ma, s ez, érthetően, meglehetősen igénybe veheti önt, ugyanakkor, most éppen ez által, sokat fejlődhet néhány olyan területen is, amelyekhez alapvetően nem, vagy csak érintőlegesen volt eddig köze. Egy kisebb anyagi kiadása átmenetileg kellemetlenül érintheti, de rá se rántson, kedves Rák!

Mérleg

A Mérleg férfi nagyon kedves, diplomatikus, minden kívánságodat lesi, mindent megtesz annak érdekében, hogy boldog lehess. Úgy tűnik, a Mérleg egy tökéletes férfi, hiszen őszinte, nyugodt, és közben szenvedélyes, és kiegyensúlyozott is. A romantikát pedig a legmagasabb fokon műveli.

..addig is, amíg keresed, olvasd a szerdai horoszkópod!

Köthet ma néhány olyan új ismeretséget, melyek a későbbiek folyamán még fontos szerepet tölthetnek majd be életében. Ezek megkötése közben, legye olyan, amilyen mindig is lenni szokott, közvetlen, barátságos és nyílt, hiszen az első benyomás nagyon fontos! És még valami: ne spóroljon semmiképpen a mosollyal!

<<< Még egy (pár) horoszkópot? >>>

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.