Hollik, az européer (ja, nem…) politikus: előválasztás = roncsderbi

Magyarország az Európai Unió tagja, ebből következően elvárható (lenne), hogy közszolgái européer (jelentése: európai műveltségű, képzettségű és gondolkodású, széles látókörű személy) politikusok legyenek. Ez nem mindig jön össze!

A Fidesz kommunikációs igazgatója elmondta véleményét,

miután kiderült, hogy a Momentum Fekete-Győr Andrást indítja miniszterelnök-jelöltként az előválasztáson.

“Fekete-Győr is benevezett, így kezdetét vette ismét a 2009 óta már sokszor látott roncsderbi, azaz a baloldali előválasztásnak nevezett színjáték. Színjáték, mert minden szereplő Jakabtól Fekete-Győrig mindenki pontosan tudja, hogy a főszereplőt a baloldal főnöke Gyurcsány Ferenc jelöli majd ki”

– írta Facebook-oldalán Hollik István.

A hozzászólásokból….., vagyis a nép szava

“Fegyőrnek a napkollektor atomerőmű ! ,,ÉSZKOMBÁJN ” ez a jóember ! Nagy zavar van a kobakjában . Nem dobta , csak ,,ejtette ” a tőle jóval távolabb álló rendörök közé a tűzbombát !! — tetteiért felelösséget nem vállaló politikus !!! Hogy akar ez miniszterelnök lenni ? — jól is néznénk ki egy ilyen szédűltel !”

“Ha másban nem de legalább abban példát vehetnénk az Usa-tól, hogy az elnökük mindig jó kiállású, és ügyelt a külalkajára, öltözködésére a first ladyval együtt . Meg lehet nézni mely országokban van alacsony államfő, és milyen az oldalbordája.”

“Egyben az összes ellenzéki miniszterelnökjelölt egyetért , a nemzeti függetlenség felszámolása , az őrült liberális ideológia bevezetése , és egy kevert , nemzetek nélküli Európa létrehozása !
Nos ezért nem lehet megengedni , hogy valaha is , ez a hazaáruló banda valaha is , hatalomra kerüljön !”

“Ahol a Fekete-Győr számit a szellemi elitnek, (jelöltnek) ott nem szabad csodálkozni azon, hogy a Gyurcsány-Dobrev vezeti a balliberális ellenzéki összefogást!”

“a cél, hogy az urnák elött a nevek ismertek legyenek. Vagyis reklámot csinálnak saját maguknak. Budapesten, a polgármesteri választásokon bejött. El kellene gondolkodni valami hasonlon nekünk is, amivel a jobboldali képviselök nevei is ismerösnek tünhetnek majd, kellemes, pozitiv emlékkel. Ha ez bevált náluk, be fog válni nálunk is.”

Az utóbbi észrevétellel mélyen egyet tudunk érteni: ha lesz olyan Fidesz-politikus, akinek a neve ismert és pozitív dologhoz köthető, biztosan többen szavaznak majd rá. Jó keresgélést mindenkinek!

vírusvariáns

Hollik-megnyilvánulások a közelmúltból

Tóth Krisztina

Egy hozzászólás itt: “Hollik, az européer (ja, nem…) politikus: előválasztás = roncsderbi

  • 2021.02.21 - 21:34
    Közvetlen hivatkozás

    Szegeny hollik,… Halatlan szerepet osztott ra a padre, de o megprobalja ellatni azt, ahogy tudja. Hat elegge felemasra sikerult, ha megint csak annyit tud kinyogni a vegen, hogy “Gyurcsany-Dobrev” ! Nem tudom, mekkora lenne a riadalom akkor, ha Gyurcsany TENYLEG elindulna az elovalasztason maga is?
    Nagyon kivancsian es izgatottan varom, hogy mikor talalnak csak EGY szimpatikus, felelossegvallalo fideszes politikust a sajat soraikban!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük