Hollik folytatja…. , de mi lesz, ha üldözőből üldözötté válik?

Hollik fidesznyik leszámoló hadjáratba kezdett, „nevén nevezi” az emberi jog mellett kiállókat! Most tacepaókkal bélyegzi meg azokat, akik behánynak a temérdek hazugságtól és embertelenségből, amit a kereszténység mögé bújva művel és kiállnak másokért. Egyszer ő is lesz „más”, akkor a most kinyírásra ítéltek őt is védeni fogják!

A hős plakátragasztó

Hatalmas bátorságról tett tanúbizonyságot Hollik István, amikor a rezsim védelmében és támogatásával ragasztgat. Egy igazi magyar nemzeti hős! Dugovics Tituszt a sárga irigység enné, ha tudná, hogy 2018 Magyarországán él egy politikusnak mondott valaki, aki még ezt is meg meri lépni!

Hollik István, a Fidesz-KDNP-frakciószövetség szóvivője kedden az M1 aktuális csatornán azt mondta, néven akarják nevezni azokat

„a többségében Soros György által finanszírozott”

szervezeteket, amelyek továbbra is támogatják a migrációt, és az Amnesty International után a többi ilyenhez is elmennek.

A sárga csillag kora lejárt?

Orbán mindig igazat mondó Viktorhoz méltón nem nyugszik a megvezetett, kihasznált figura – mert lássuk be, ha egyszer ennek a cirkusznak vége lesz, ember nem áll szóba a szervilisekkel.

Közösségi oldalán jelezte, megy neki fejjel a falnak, ha az a parancs!

Karácsony Gergely bukott miniszterelnök-jelölt megsértődött mert ő nem kapott tegnap bevándorláspárti matricát. Ezért üzenem neki: nyugodj meg, félretettem neked is egyet!

Ez ám a sokra érdemes közszolga! Most aztán jól megmondta neki!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük