Hollik Gyurcsány Ferenc zsebében matat: nem verte el a 2 milliárdos osztalékát, vagyonnyilatkozzon a pernahajder!

A Fidesz kommunikációs igazgatója keddi budapesti sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy a kormánypárt vagyonnyilatkozat-tételi eljárást kezdeményez Gyurcsány Ferenc ellen, “aki körül ki-be röpködnek milliárdok és százmilliók.”

Érdekes…..

El lehetne gondolkodni azon, hogy a pénzügyek tisztaságára oly mértékben érzékeny Hollik közszolga hogy a csudába nem vette észre, hogy a saját háza táján milyen furcsaságok történtek. Itt van például a templom egerét megszégyenítő Orbán Viktor, akinek egy fillér megtakarítása sincs, vagy Rogán Antal, aki olyan szerencsésen vált el feleségétől, hogy a jóasszony, miután a közös vagyon legalább felét magával vitte mégis 800 milliósra hízott vagyon felett diszponálhat.

Bezzeg a Gyurcsány….

Hollik István szerint tisztázni kell, hogy mire költötte a DK elnöke a cégéből felvett 2 milliárdos osztalékot, ugyanis vagyonnyilatkozata szerint

“messze nem költött el ennyit, a különbözet viszont nem jelenik meg a vagyonnyilatkozatában.”

Vagyis nem azt vizsgálnák, hogy honnan a pénz, hanem, hogy mire ment, vagy nem ment el. Hungarikum ez a javából, bár hangulatkeltésnek elmegy.

DK-reakció

“Gyurcsány Ferenc már a törvényes határidő előtt leadta vagyonnyilatkozatát, amelyben minden törvényi kötelességének eleget tett.

Ahhoz, hogy Gyurcsány Ferenc mire költi a törvényesen megszerzett, leadózott jövedelmét, sem a vagyonnyilatkozat-tételi eljárásnak, sem Hollik Istvánnak vagy a fideszes bűnszervezet bármely tagjának nincs semmi köze.

Ennél sokkal érdekesebb,

hogy mely politikus honnan szerezte a vagyonát, elvégre ennek a kiderítésére lenne hivatott a vagyonnyilatkozati rendszer. Ha a Fidesz eltitkolt vagy kétes eredetű vagyonok után szeretne nyomozni, javasoljuk, hogy inkább

Orbán Viktor, Mészáros Lőrinc, Rogán Antal és más fideszes politikusok zsebében turkáljanak”

– írták a közleményükben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük