Hollik: háborús időben nem felelős politikai magatartás tiltakozni a kormány ellen

Hollik: háborús időben nem felelős politikai magatartás tiltakozni a kormány ellen
képernyőkép

„Úgy látom, hogy akik a hídon vannak, azok nem a kata megváltoztatása ellen tüntetnek, (..) hanem tiltakozni akarnak a kormány ellen,” válaszolta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a HetiTV reggeli műsorában arra a kérdésre, hogy egyezkednek-e a kata-módosítás ellen tüntetőkkel.

Hollik, a nagy kommunikátor már megszólalt tüntetés-ügyben

2 napja Hollik István, akit Fidesz kommunikációs igazgatói tisztségben tartunk el, arról beszélt a Hír TV-ben, hogy egy demokráciában nem kell mindenben egyetérteni a kormánnyal, és ennek hangot is adtak az ellenzéki képviselők a parlamentben.

„Ez nem olyan nagy tiltakozás”

– válaszolta pár másodperces gondolkodás után Hollik arra a kérdésre, hogy számított-e a kormány ekkora ellenállásra a katatörvény benyújtása után. A fideszes képviselő szerint

pontosan olyan hiteltelen, amit a baloldal a katatörvény kapcsán csinált, mint az egész politikájuk.

Újabb lehetőség….

Breuer Péter, a Heti tv tótumfaktuma, a Kormányinfók rendszeresen az első sorban ülő médiamunkása -aki hűen felolvassa a számára kiosztott “kemény kormány-kérdéseket” a kormányhoz és akitől egyáltalán nem áll távol a Fidesz-éljenzés. Breuer azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a Vll. kerületben lévő stúdió-bérleménye felülvizsgálata kapcsán végighaknizta az összes orgánumot, ami hajlandó volt teret adni ideájához, miszerint az önkormányzat “nyomja Krahácsot”, vagyis a megfogalmazásában az “egyetlen középeurópai zsidó tv”-t- adott teret Holliknak a ráerősítésre.

A kommunikátor megismételte:

Most volt egy lehetőség amire ráugrottak. Ez háborús időben szerintem nem felelős politikai magatartás. Lehet látni, hogy az összes ellenzéki bukott miniszterelnök-jelölt és képviselő kihasználta ezt a helyzetet. Magyarország jogállam, a törvények betartásával tiltakozni lehet, de “szabálysértésekre az embereket felbuzdítani nem helyes”

-zárta az említett párpercben, amit a 444.hu szemlézett Hollik.

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.