Hollik István behisztizett – Gyurcsány posztja volt a kiváltó ok

Tovább gyűrűzik, bár kissé már fékezett habzással a kormány körüli Pegasus-botrány. Hollik István azonban teljes testtel véd Gyurcsánnyal szemben. Valamikor ezt a vetődést hívták Robinzonádnak, amit a fociban akkor alkalmaznak, amikor a kapus sem helyezkedéssel, sem futással nem tudná elérni a labdát és ezért rávetődik.

Mi is a hiszti oka?

„Börtön lesz ebből fiúk és lányok”

– üzente a kormánynak a DK-elnök a Pegasus-botrány kapcsán közösségi oldalán. A  kormánybiztos ebbe az ígéretbe, jóslatba -értelmezze kik-ki ízlése szerint- borzongott bel.

Visszavágó Hollik módra

Gyurcsány Ferenc, a demokratikus nevet adta pártjának. A kommunistáknál ez a szokás, mindig azt kell reklámozni, ami nincs. Gyurcsány fenyegetőzése mindent elárul: dehogy akar ő „jogállamot” vagy „demokráciát”. Mit akar? Koncepciós pereket, párt-esküdtszéket és rögtönítélő bíróságot. Ismerjük ezt már, ebben kellett leélni majdnem 50 évet. Soha többé!

A felháborodás mellett a kormánybiztos elkövet te azt a kommunikációs botorságot is, hogy beillesztette a volt miniszterelnök bejegyzésének fotóját is, ezzel biztosítva annak további terjesztését. Egy a kommunikációban pallérozottabb elme csak az inkriminált részt másolta volna be, de hát mit telhetünk, ilyen az, amikor a bumfordi hatalom túltolja már nem is  a bringát, hanem a tankot.

Ez is Hollik

 

Hollik

 

2 thoughts on “Hollik István behisztizett – Gyurcsány posztja volt a kiváltó ok

  • Hat ez eleg hulye megszolalasa volt, hiszen a fidesz meg a kereszteny demokrata meghatarozast biggyesztette az elveinek es politizalasi iranyanak meghatarozasakent. Hat ha nem szolaltal volna meg, akkor talan egy kicsit ertelmesebbnek mutatkoznal, de ez fele’tek nem szokas….:)

  • Ugyanmár! Hollik is csak egy, orbán láncos kutyái közül. Ha a gazdi kiadja a parancsot, ugat, és acsarog a célszemélyre. Ezért tartja őket orbán, az adófizetők pénzéből

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük