Hollik István szétszedték követői egy Fidesz-fizette reklám miatt - Kapott apait-anyait! - Városi Kurír

Sorting by

×

Hollik István szétszedték követői egy Fidesz-fizette reklám miatt – Kapott apait-anyait!

A Fidesz kommunikációs igazgatójának kutya kötelessége, hogy közösségi oldalait csakúgy, mint nevét és arcát adja pártja minden ötletének népszerűsítéséhez. Ezzel együtt jár, hogy amennyiben követői sületlenségnek, vércikinek tartják, amit posztol, akkor azt kifejezzék. Nem is haboztak: ki-ki vérmérséklete szerint olvasott be Hollik közszolgának.

Hirdetés

Az aktuális szlogen: nekünk a fenekünkben is a fejünk van?

30 évvel ezelőtt azt hittük, hogy Európa a jövőnk, mostanra viszont bebizonyosodott, mi vagyunk Európa jövője!

Ez a “kemény magnak” is sok volt….

“Olvasom a bejegyzéseket, véleményeket. Segítsen István, legyen olyan kedves. A Magyar Bíróság azt állítja, hogy nem mondott igazat magyarul hazudott. Melyik bejegyzését véleményét kell fenntartással olvasni???”

“program még mindig nincs. az államadósság az egekben, legutóbbi adatok alapján 106 milliárd euro. a miniszterelnök rokonai és barátai mind milliárdosok. tehát: SOROS.”

“Nem látom, miért mi lennénk Európa jövője. A felsorolt 7 tézisnél nyomósabb érvekkel posztoljon tisztelt Hollik István. Ha vannak olyanok a miniszterelnök úr tarsolyában. Sok sikert a keresésükhöz”

“Valami Uljanov nevű csávó nyomott ilyen tézisdolgokat úgy száz éve (1917 ápr.) oszt mire ment vele. Lenin néven futott amúgy akkoriban. Az út ki van jelölve Orbi számára. Az okos a más kárán tanul (úgy néz ki, ez nem megy), a hülye a magáén. Úgy legyen.”

“Én azért még reménykedem, hogy nem ön és a másik géniuszunk jelenti Európa jövőjét. 🙂 Addig legalább még van hova migrálni.”

“Nem hiszem el, hogy vannak, akik még mindig beszopják ezt a sok ostobaságot….”

“Sőt, ami idáig az “amerikai álom” volt, az ma már világszerte “magyar álom” néven ismert!”

“Kedves István! A legnagyobb jóindulattal kérdezem. Ha ennek az egész ámokfutásnak vége lesz, mert a magyar ember bizony ilyen, hogy sokáig lehet nyúzni, aztán rádöbben, és robban. Na akkor, akkor mit fog tenni, amikor a számonkérésre kerül sor. Mert a közmédiában, ellenáló, forradalmár, szabadságharcos, már nem lehet. Mert itt a múltat kitörölni, na az már igen macerás. Szóval, csak úgy kérdezem.”

A nemzeti konzultáció megoldókulcsa…

Ne feledjük, hogy a fentiekkel egy napon Hollik bejelentette:

Hamarosan kezdetét veszi a tizenegyedik nemzeti konzultáció, ami a járvány utáni élet legfontosabb kérdéseit fogja tartalmazni

Nem hagyott kétséget afelől, hogy milyen válaszokat is várnak azoktól, akik hajlandók válaszolni a kérdéseikre:

„A mögöttünk hagyott válságok rámutattak arra, hogy a XXI. század a kihívások évszázada lesz, erre pedig fel kell készíteni az országot. Ezért a konzultáció Magyarország megerősítéséről fog szólni, hiszen két veszély is leselkedik ránk: a migráció és a pandémia.”

Ezekről egyébként már beszélt Orbán Viktor kormányfő másfél héttel ezelőtti, szokásos péntek reggeli Kossuth Rádióbéli interjújában, megemlítve benne a választási évben tervezett adóvisszatérítést, amit szerinte szükséges nemzeti konzultáción is megerősíteni.

Hollik most a kérdéseket nem részletezte, viszont kifogásolta,

hogy a konzultációs ívek kézbesítése még el sem kezdődött, de

„a baloldal máris megtámadta azt, feleslegesnek nevezve a konzultációt”.

Szerinte ezekben az ügyekben

„a baloldalra nem számíthatnak”,

mert – azt mondta, hogy „nem segítették, hanem akadályoztak a járvány elleni védekezést, ahogy a gazdaság újraindítását is”.

„A migráció ügyében pedig soha nem a magyar emberek, hanem mindig a bevándorláspárti Brüsszel mellé álltak”

– idézte fel a kommunikációs igazgató a járványidőszakban elfeledett mondatot. (forrás)

Hollik István ugyanakkor „egyetértési pontokat” keres Magyarország sikeres megerősítéséhez, ezért a Fidesz és a KDNP nevében arra biztat mindenkit, hogy vegyen részt a konzultáción, s mondja el véleményét. Kedves Hollik úr! Megtették, csak böngéssze végig közösségi oldalát és Ön is látni fogja!

 

hollik

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Hollik István szétszedték követői egy Fidesz-fizette reklám miatt – Kapott apait-anyait!

  • 2021.06.24 - 15:58
    Közvetlen hivatkozás

    MInek is ez a sok baromság, senkit nem érdekel OV meg társai idióta kérölapja, amit az emberek igazán akarnak arra tesz egy nagyot ez a szemét kormány lásd Fudan…

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.