Sorting by

×

Hollik kollégájuk egy mondatban bolsizta le Orbánt, Matolcsyt, Deutschot

Ha Hollik István, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója csendben maradt volna, okosabbnak tűnhetett volna. De nem, Ő ha mikrofont lát, beindítja a tanultak felmondását, amit megfűzerez saját főből fakadó okosságaival.

„Akik egyszer vörösek voltak, mindig azok maradnak”

– írta a Fidesz kommunikációs igazgatója, Hollik István Facebook-posztjában. Erre csak egy valamit lehet válaszolni:

Aki egyszer hülye, az mindig hülye.

véli Juszt László.

“Gondolkozzon már el egy pillanatra, hány párttársát “bolsizta le” ezzel az egy mondattal?!

Kezdem sorolni:

Stumpf István, Járai Zsigmond, Matolcsy György, Martonyi János, Boross Péter, Schmitt Pál, Szita Károly, Mikola István, Fónagy János, valamint Varga Mihály, Deutsch Tamás, Orbán Viktor, volt KISZ-titkárok. Kövér László, a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa.

Lehet folytatni a sort…”

Háttér

Hollik István Facebook-posztban reagált Karácsony Gergely Népszavának adott interjújára, ahol elmondta, ha ő lesz a miniszterelnök, nem fog az alaptörvényre felesküdni.

Az Alaptörvény nem legitim, és én ezt nem most kezdtem el mondani, hanem akkor, amikor kivonultam a parlamenti vitájáról. Ha miniszterelnök leszek, nem fogok rá felesküdni. De mi nem lehetünk Orbánabbak Orbánnál, nem mondhatjuk azt, hogy majd egyszerű többséggel alkotmányozunk, mert akkor nincs különbség, ez így nem megy. Van egy sor javaslatunk, kidolgozott tervünk, amely megoldást kínál arra, hogyan tudjuk kiszabadítani a parlamentet a NER kétharmados gúzsából, ugyanakkor az új Alkotmányt nem akarnám siettetni. A rendszerváltás legnagyobb hibája ugyanis, hogy nem volt népszavazás az akkori alkotmányos rend megerősítésérő

– jelentette ki Karácsony Gergely. A Fidesz kommunikációs igazgatója a fentiekből arra a következtetésre jutott, hogy

Demokráciáról szónokolnak, de az első adandó alkalommal szembeköpik azt. Úgy látszik, hogy akik egyszer vörösek voltak, mindig azok maradnak. Ez a baloldal valódi arca!

Bejegyzését a Fidesz-KDNP aláírásgyűjtésének jelmondatával zárta:

“Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!”

Kapcsolódó

 

hollik

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Hollik kollégájuk egy mondatban bolsizta le Orbánt, Matolcsyt, Deutschot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.