Sorting by

×

Hollik NER-társ szokásához híven forrásának említése nélkül rágalmaz mindenkit, aki az ellenzéki összefogás kapcsán eszébe jut

Tényleg elég ennyi? Leírni, hogy az ellenzék csal, mert mondom és pont? Senkit nem zavar a Hollik-követők közül, hogy bölcsisnek -bolcs, babák!- nézi őket a Fidesz-KDNP-s kommunikációs igazgató és a stáb, akik ezt kitalálták nekik? Ugranak, helyeselnek és már mint tényt adják tovább. Történik mindez jelen időben, Európa közepén, 2022-ben Magyarországon.

Tanult embernek nincs párja! És a tanulatlannak?

Egy nappal azután, hogy Béres András Békásmegyer alpolgármestere és helyi képviselője arról számolt be, hogy

“… több ismerősöm felhívott azzal, hogy ismeretlen személy(ek) a kampány ügyében Szabó Tímea nevével visszaélve megkeresték őket, és törvényellenesen személyes adatokat kértek tőlük. Azt a látszatot keltették, mintha a Párbeszédtől, Szabó Tímea kampánycsapatából telefonálnának.

A telefonhívásokat többek között a +36212333110-es és a +36706598325-ös számokról kezdeményezték.

Megkérdezték, hogy ugye Tímea számíthat a szavazatukra, igenlő válasz esetén arról kérdezték őket, hogy ismernek-e még olyan személyeket, akik szintén Szabó Tímeára kívánnak szavazni. Majd után ezen személyek elérhetőségét is elkérték tőlük.

A hívás során ezt követően olyan, az Egységben Magyarországért jelöltjére nézve hátrányos hamis információkat közöltek a hívott személyekkel, amelyek kimeríthetik a becsületsértés és rágalmazás tényállását is. A fent leírt magatartás ezentúl felveti a tiltott adatkezelés gyanúját is, hiszen állampolgárok adatait megtévesztéssel próbálnak megszerezni.

Mivel ez bűncselekmény, a Párbeszéd feljelentést tesz ez ügyben. Természetesen ezt a Szabó Tímea elleni cselekedetet is álnéven bemutatkozva, nehezen visszakövethetően bonyolították le, mint az összes impresszum nélküli rágalmazó cikket, és az éjszaka elkövetett ipari méretű plakátrongálást.

Minden nap abban reménykedem, hogy már nem lesz aljasabb ez a III. kerületi kampány, és sajnos újra és újra csalódok.

A Párbeszéd, vagy Szabó Tímea aktivistái sosem kérnek személyes adatokat. Kérem, legyenek óvatosak a megtévesztő telefonos megkeresések esetén, és semmiképpen ne adják meg ismerőseik politikai preferenciáit és elérhetőségét.”

Hollik István kiállt és….

“A napokban több százezer embernek adatait használta fel a baloldal jogtalanul. Tömegesen küldtek SMS-eket, rengeteg olyan embernek is, akik soha, semmilyen adatot nem adtak meg a baloldalnak! Ez akár több tízmilliós tiltott kampányfinanszírozást is jelenthet.

Egyértelmű a törvénytelenség. A háttérben vélhetően a Bajnai Gordon féle offshore hátterű DatAdat adathalászata áll.

Úgy tűnik, a “független objektív” sajtó átkapcsolt kampány üzemmódba, mert ez a botrány számukra nem hír.”

Nuku bizonyíték, forrás, “miegyébb”, csak az Ő szava és “egyértelmű” következtetése!

A hozzászólásokból….

“Már ismerjük,mindig az a rossz ami a jobboldalon történik.Ők ma született bárányok.”

“A libapásztor akcióban, meg se lepődünk!”

“Forduljanak fel”

“ti inkább az orosz hackerekkel foglalkozzatok meg h miért nem jött össze a V4 :S:D:D unlucky”

“Ebesz mit szól hozzá??????”

Kapcsolódó

 

Hollik NER-társ szokásához híven forrásának említése nélkül rágalmaz mindenkit, aki az ellenzéki összefogás kapcsán eszébe jut

átver

Egy hozzászólás itt: “Hollik NER-társ szokásához híven forrásának említése nélkül rágalmaz mindenkit, aki az ellenzéki összefogás kapcsán eszébe jut

 • 2022.04.01 - 10:26
  Közvetlen hivatkozás

  Kicsit átjavítom H. úr szövegét. “A napokban több százezer embernek adatait használta fel a FIDESZ jogtalanul. Tömegesen küldtek email-eket kampánycéllal rengeteg olyan embernek is, akik csak a COVID miatt adta meg az adait, mert az oltáshoz muszáj volt, a kormánynak. Ez akár több tízmilliós tiltott kampányfinanszírozást is jelenthet. Hozzávéve az FB, YT hirdetéseket, a sokezer óriásplakátot, inkább több milliárdos!

  Egyértelmű a törvénytelenség. A háttérben vélhetően a FIDESZ kormányzati adathalászata áll.

  Úgy tűnik, a “független objektív” sajtó átkapcsolt kampány üzemmódba, mert ez a botrány számukra nem hír.”

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.