Hollik úr! Most akkor nem Gyurcsány futtatja Dobrev Klárát, hanem a külföldi gyógyszercégek? Nincs itt valami gubanc? - Városi Kurír

Sorting by

×

Hollik úr! Most akkor nem Gyurcsány futtatja Dobrev Klárát, hanem a külföldi gyógyszercégek? Nincs itt valami gubanc?

Hollik úr, drága! Ne zavarja össze a végre “tisztán látó” érdeklódót, aki még Önre is kíváncsi! Eddig azt tetszett hangoztatni, hogy mindenért, amiben a Dobrev név előfordul, Gyurcsány a hibás, a felelős, a minden rossz. Most meg itt ez az új éca! Akkor most ezt hogy?

Hirdetés

Mire véljük?

Azért az érdekes “elmeállapot” lehet, ahol a bizonyíték bemutatása, de még csak az azokra való utalás sem hiányzik egy vád mögül senkinek. Elég, ha kiáll valaki egy mikrofon mögé és kígyót-békát kiabál a másik emberre és nem akad senki, aki hiányolná a tényeket. Minden bizonnyal az sem fut át az agyukon, hogy ha egyszer rajtuk talál valami kivetnivalót fent nevezett mikrofonközeli, akkor ők lesznek a bűnbakok.

Hollik István a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Dobrev Klára DK-s külföldi gyógyszergyártó multik zsoldjában áll.

Hollik pénteken a Facebookra feltöltött videójában arról is beszélt, fordult a kocka, végre

“van elegendő vakcinánk”,

és Magyarország megkezdte az oltóanyagok felhalmozását. Ezért döntött úgy a kormány, hogy a továbbiakban a brüsszeli vakcinabeszerzésben nem kíván részt venni.

“Amint kiderült, hogy nem kívánunk 120 milliárd forintot adni külföldi gyógyszergyártó multiknak, a baloldal azonnal felhördült és támadásba lendült”

– mondta Hollik, aki szerint a támadás élére Gyurcsány Ferenc felesége állt.

“Ezzel viszont ismét kibújt a szög a zsákból: Dobrev Klára a külföldi gyógyszergyártó multik zsoldjában áll. Úgy látszik, hogy folytatódik az a jól ismert régi baloldali politika, ami a magyar emberek helyett azonnal a külföldi nagyvállalatok mellé áll”

– mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Mi hozta ki a béketűrésből Hollikot? Ház ez!

Dobrev Klára azt kifogásolta, hogy az unión belül egyedül Magyarország nem vesz újabb adagot a Pfizer vakcináiból. Ezzel a véleményével nincs egyedül. Duda Ernő virológus a Klubrádiónak elmondta,

nagyon reméli, hogy ez a hír ebben a formában nem igaz, és nem hagynak félbe egy olyan akciót, ami láthatóan sikeresen működik. Az sem igaz, hogy a Pfizer drága volna, hiszen a kormány által erőltetett Sinopharm vakcina a Pfizer négyszeresébe kerül.

Dobrev Klára pénteken Orbán Viktortól is megkapta a “beosztását”, úgy tűnik, Karácsony Gergely mellett Őt is erős potenciális ellenfélként tartja számon a regnáló:

“…egy főszereplő, egy mellékszereplő, egy feleség és egy bohóc áll szemben a Fidesszel.

A politikusnő felvette a felé dobott kesztyűt

A helyzet az, hogy téved. A Sokak állnak szemben a Kevesekkel. Azok a tanárok, orvosok, nyugdíjasok, egyetemisták, szülők és keményen dolgozók, akiket ez a kormány az elmúlt 10 évben meglopott, hogy odaadja a pénzüket a fideszes oligarcháknak és az urizáló Keveseknek. Ez a két tábor áll egymással szemben. És én a Sokakat képviselem ebben a harcban.”

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Hollik úr! Most akkor nem Gyurcsány futtatja Dobrev Klárát, hanem a külföldi gyógyszercégek? Nincs itt valami gubanc?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.