Hollik úr! Az ilyen malőrbe szoktak belebukni a “kommunikációs szakemberek” – Vagy Ön nem az?

Hollik István afeletti eufóriájában, hogy közösségi oldalának követőszáma elérte a 25.000 fős “álomhatárt”, eldobta az agyát és kommunikációs igazgatói posztja ide, vagy oda, közzétett egy “hurrá-képet” magáról és a bűvös számról. Az elkerülte a figyelmét, hogy a magyarországi Covid-halottak száma is ekörül jár és elég ízléstelen jelen helyzetben így örömködnie.

Hollik posztja pár órát élt, azóta hűlt helye

Egy normális, magára valamit is adó ország polgáraként -nem beszélve arról, hogy a kormánypárt kommunikációs igazgatója tisztség birtokosaként-

mire levették a posztot, már a lemondólevelének főnöke íróasztalán kellett volna lennie, vagy ennek hiányában a felmondólevélnek az övén.

Nem így Orbániában!

Itt még mindig elhiszi minden döntéshozóként eltartott, hogy az internet felejt, az emberek meg még gyorsabban.

Rossz hírünk van: nem!

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója délután a Facebookra az alábbi képet posztolta azzal a szöveggel, hogy:

„Már 25 ezren vagyunk, köszönöm!”

 

Miután több kommentelő is megjegyezte, hogy

a koronavírusnak nemrég lett 25 ezer halálos áldozata Magyarországon, és az ország már lakosságarányos halálozásban világrekorder a teljes járványt tekintve,

A poszt elérhetetlenné vált. Hollik és csapata úgy érezheti, hogy ennyi volt a történet. És Ön?

 

hollik

Egy hozzászólás itt: “Hollik úr! Az ilyen malőrbe szoktak belebukni a “kommunikációs szakemberek” – Vagy Ön nem az?

  • Avatar
    2021.04.23 - 13:01
    Közvetlen hivatkozás

    Igen tovább folytatják a népirtást,, aljas banda,, valamikor el kell ismerniük hogy belebuktak a saját mocskos politikájukba, nem a virussal foglalkoztak hanem az ellenzék pocskondiázásával. állami pénzek lopásával, csak nem az emberekkel, dehát a lerohasztott eü ben mit tudnak tenni????

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük