Holoda Attila: “Érted, köpcös?! Semmit nem értél el, de azt nagyon”

Holoda Attila az Orbán-kormány egykori energiaügyi helyettes államtitkára: Mielőtt Orbán és bandája tele zengené a saját maga által letarolt és kézben tartott sajtó összes orgánumát a győzelmi jelentésével (már elkezdték persze!), érdemes megnézni, hogy valójában mi teljesült abból, amire őt a szavazó bábjaiból álló parlamenttel, mint határozati javaslatot megszavaztatott? 

Röviden összefoglalva: semmi. Nulla. Zéró. Almás

Érted, köpcös?! Semmit nem értél el, de azt nagyon. Na persze, azon kívül, hogy már mindenki leprásnak néz téged, mert, te aki maszk nélkül kajtatsz fel s alá Brüsszelben, látványosan megszegve a kultúremberek számára egyértelmű előírásokat, te aki hiába lendíti kéznyújtásra a kezét az már fogadtatásra nem talál. Talán csak kedvenc és hasonszőrű lengyeleid hajlandók a kezedbe csapni (azt ugyan már nem látjuk, hogy hányszor sterilizálják utánad a kezüket – dva bratanki, aha).

De nézzük csak mire is kapott felhatalmazást Budapesten:

 • 1. Ne legyen benne a jogállamiság a megállapodásban, mint kritérium. Mit „értél el”, te győzelmi zászló, te? Benn lesz. Jogállamisági feltételrendszer. Ízlelgesd csak a szót! Jog-állami-ság! Fini, ugye?!
 • 2. Ne lehessen NGO-kat (civil szervezeteket) támogatni uniós forrásból. Mit „értél el”, te skizofrén géniusz, te? Nincs ilyen kitétel a megállapodásban? Miért is lenne, hiszen rajtad kívül mindenki tudja, hogy civil polgárok és a civil szervezetek erőfeszítései nélkül, már régen éhséglázadás lett volna ebben az országban, annyire mindent a civileknek kell csinálni helyettetek a szociális ellátásokban, a dicső kormány helyett.
 • 3. Zárják le a hetes cikkely szerint eljárásokat, mind Magyarország, mind Lengyelország ellen. Mit értél el, de túlsúlyos megyei elsőosztályú fodballista, te?
  Eszükben sincs lezárni az eljárásokat, ezzel bizony lesz még gondotok, nem is kevés!
 • 4. A gazdag országok ne kapjanak több támogatást. (Mondjuk ezt eleve nem értettem, hogy mertétek beletenni, hiszen más sem hallunk csak azt, hogy Magyarország jobban teljesít, minket másol a Nyugat, mi adunk nekik tanácsokat. Akkor miféle „gazdag országok”, he?!) Mit „értél el”, te 133 bátor legbátrabbika, te?
  Németország, Hollandia, Ausztria, Svédország és Dánia fognak majd visszatérítést kapni a befizetéseik után.
 • 5. Az azonos helyzetben lévő országok egyforma elbírálás alá essenek. Mit „értél el” ebben, te péntekenként fickósodó himpellér, te? Hát ez sem jött össze.

És még kaptál a plusz „ajándékot” is hozzá:

egy tagállam szavazást kezdeményezhet a tanácsban a program folytatásáról, ha úgy értékeli, hogy az uniós gazdasági támogatást a kedvezményezettek nem megfelelően használják fel! Nesze neked, holland fickó!

Ha most lenne benned egy kis becsület, le kellene mondanod,

mert semmit nem tudtál elérni, felhatalmazás ide, vagy oda. Persze nem fogsz, hiszen ez a pávatánc neked elemi szükségleted, a parlamenti patkó jobb oldalán meg úgy sem lesz egyetlen bátor ember sem eléggé bátor abból 133-ból aki megkérdezze, hogy akkor most hogy is van a határozat végrehajtása? Meg hát, úgyis hazudsz majd valamit, ahogy szoktad.

Forrás

Trump

2 hozzászólás

 • Avatar
  2020.07.22 - 10:21
  Közvetlen hivatkozás

  Majdnem korrekt: az előző periódusban kapott pénznél kevesebbet kap Magyarország az új 7 ves időszakban.

  Válasz
 • Avatar
  2021.05.11 - 13:24
  Közvetlen hivatkozás

  Jóóóó cikk, köpcös megbukott az egész világ elött, csak elmebeteg betanitott idióta szektahivői lesik csak minden szavát, de ha ö eltünik azok is rögtön átállnak másik oldalra mert gerinctelen pojáca mind, Köpcös mangalica vedd a lábad és fuss amig birsz, de ahhoz is túl zsiros tömeg vagy, disznóvágásra kell készülnöd inkább

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük