A miniszter bemutatta azt a repülőgépet, amelyet mindenki kormány-, sőt miniszterelnöki gépnek tart, ám a NATO felé is igazolható honvédelmi beszerzések terhére katonai repülőként vásárolták.

Elmondta, hogy ez minden ellenkező állítással szemben csapatszállító gép,

speciális katonai berendezésekkel felszerelve. A fotókon látszik is néhány ilyen speciális berendezés, úgymint komoly méretű bárszekrény és bőrkanapék. Ezek nélkül egy valamire való katonai egység ma már egy métert sem tesz meg.

A hitetlen tamások persze okvetetlenkednek.

Hát ezek soha nem olvastak Rejtőt, nem láttak Piedone-filmet? Azokból mindenki tudja, hogy egy viszkisüvegnél nincs jobb fegyver. Ha egy katonának (vagy miniszterelnöknek) öltözött álruhás terrorista bújna meg a gépen, csak fejbe kell kólintani, és kész. A bőrkanapék hasonló célt szolgálnak. Tudvalévő, hogy ezeket a kormányfő és az amerikai nagykövet önfeláldozóan maga próbálta ki, a hosszú úton baráti gatyára vetkőzve.

Na most képzeljünk el egy belopakodott diverzánst a gépen,

aki mindenféle gaztettre készül, ha egy szövetséges reptéren leszállnak. Természetesen a házirend szerint ő is gatyára vetkőzik, majd elszenderedik a kanapén. Ha az úticélnál aztán felriad, hétszentség, hogy egy szál alsóban ki sem mer szállni szégyenében. Így aztán se robbantgatás, se öngyilkos merénylet, se világháború .

Azt sajnos nem láttam a képeken, hogy van-e jacuzzi és infraszauna a gépen

Nagyon kéne, mert enélkül nehéz méregteleníteni pl. a dühös túszejtőket. Tudnám még ajánlani a jó illatot biztosító aromaterápiához szükséges készülékek sürgős beszerzését is. Enélkül valami menthetetlenül bűzlik a gépen.

Forrás

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét