Hoppá, erre nem számítottál! - 2022. nyara csak sikereket és kellemes meglepetéseket tartogat a horoszkóp szerint, nekik! És neked? - Városi Kurír

Sorting by

×

Hoppá, erre nem számítottál! – 2022. nyara csak sikereket és kellemes meglepetéseket tartogat a horoszkóp szerint, nekik! És neked?

A 2022-es év  nyara tele lesz sikeres pillanatokkal, főleg 3 csillagjegy számára. Nyugodt, harmonikus, békés időszak vár rájuk. Nekik ezt ígéri a horoszkóp. Te köztük vagy?

Hirdetés

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei számára a 2021-es nyár bőséget és pozitív változásokat fog hozni, szinte minden területen szerencsések lesznek. A vállalkozásuk egyre jobban beindul, a családi életük egyre harmonikusabbá válik és olyan bevételekre tesznek szert, amelyekre egyáltalán nem számítanak. A nagyobb lehetőségek, nagyobb felelőséggel is járnak, de e jegy szülöttei mindent bevállalnak, ha tudják, hogy nagyobb haszon származik belőle. Az év közepén az Ikrek számára, ingatlan vásárlás, vagy felújítás várható, de az is lehetséges, hogy lakhelyet változtatnak. Nyár végén, ősz elején a szórakozáson lesz a fő hangsúly, kirándulás, családi és baráti összejövetelek. Állítja a horoszkóp.

Rák

A Rák jegy szülöttei  mostanában a dolgok összerendeződésére számíthatnak, egyre inkább meg fogják tudni mutatni azt, hogy kik is ők valójában. Ezen a nyáron nem csak a család, hanem a munkájuk és a karrierjük is előtérbe kerül, ami pénzben és pozícióban is megmutatkozhat. Az év közepén egy váratlan, szerencsés esemény olyan láncolatot indít be a Rák körül, amely alkalmassá teszi őket arra, hogy valamely területen nagy változásokat indítsanak be maguk körül. Itt az idő! Szakmai és magánéleti sikerekre számíthatnak e jegy szülöttei, az egyedül élő személyeknek esélyük lesz arra, hogy végre megismerhessék életük párját. A nyár pedig főleg szórakozást és pihenést hozhat.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.