Hoppá, hihetetlen horoszkóp! - Mindegy mi volt eddig, gazdagon fogsz megöregedni - Városi Kurír

Sorting by

×

Hoppá, hihetetlen horoszkóp! – Mindegy mi volt eddig, gazdagon fogsz megöregedni

Szeretnél úgy megöregedni, hogy dicsőséges, fényűző életet élsz? A horoszkóp szerint egyes csillagjegyek számíthatnak rá, hogy vagyonosan fognak megöregedni és olyan életet élhetnek majd, amilyenre csak vágynak. Kíváncsi vagy, hogy kik tartoznak a szerencsések közé?

Hirdetés

#4 hely – BAK

Igaz rá, hogy munkamániás és bármit megtesz azért, hogy jólétben éljen. Lehet, hogy nincsen tele újító, világmegváltó ötletekkel, de az biztos, hogy mindig lehet rá számítani. A családjának bármit megteremt, amire csak szükségük lehet és biztosítja önmaga számára a kényelmes öregkort. Ha nagyobb vagyonra tesz szert, azzal biztos senki előtt nem fog hencegni. Sokkal jellemzőbb rá, hogy a pénzét befekteti valamibe, hogy minden egyes forintot passzív jövedelemforrássá varázsolhasson. Kizárt, hogy fényes jachtot vagy csecsebecséket vegyen belőle -állítja a horoszkóp.

#3 hely – RÁK

Az a Rák, akinek nincs titokba letéve némi pénze, az nem is Rák igazán. Nagyon jó gazdasági szemlélettel rendelkezik, és mindig felkészül az esősebb napokra. A vagyonát talán lassan, de biztosan, folyamatosan növeli és egy nap vagyonossá válik. A Rák csillagjegy gyermekei igazán szeretik a pénzt. Állandóan szükségük van rá ahhoz, hogy a vágyott dolgaikat meg tudják venni belőle, ezért az sem okoz nekik gondot, hogy éjt nappallá téve dolgozniuk kell érte.

#2 hely – SKORPIÓ

Nincs olyan dolog, amire egy Skorpió ne lenne képes, legalábbis a horoszkóp szerint.. Minden képességét felhasználja, hogy annak segítségével gazdaggá váljon. Nagyon keményen dolgozik és még a legkevesebb ambícióval rendelkező Skorpió is egy napon gazdaggá válik, hiszen rájön, hogy ideje karriert építeni. Az ugyan igaz, hogy imádja a pénzt és többet pazarol belőle, mint vízből. Szeret túlzásokba esni és hencegni, de egy biztos, nem fog soha éhen halni.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.