Hoppá! Horoszkóp júliustól decemberig - Városi Kurír

Sorting by

×

Hoppá! Horoszkóp júliustól decemberig

A 2022-es év sok meglepetést tartogat mindegyik csillagjegy számára, lehetnek kellemes, vagy kellemetlen meglepetések, de a változás mindenkinél megjelenik.

Hirdetés

Kos

A Kos számára a 2022-es év aktívabb és célirányosabb lesz. A céljait illetően, ez az év tele lesz ígéretekkel és reménnyel, pozitív hatással lesz e csillagjegy személyiségére. Ez azt jelenti, hogy a dolgok életre kelnek, a Kos gyorsan fog reagálni a helyzetekre, megváltoznak a szokásossá vált dolgok és mindez a régóta várt sikerhez vezet. Érdemes kihasználni minden tapasztalatot, mert olyan fantasztikus átalakuláson fog keresztülmenni amely jót fog tenni számára az energia és a kapcsolatok szempontjából.

Bika

A Bika számára ez az év még egy úgynevezett építési év lesz, a befektetett erőfeszítés szilárd és látható hatásokat hoz az életébe. Fontos, hogy tudja, mit sikerült felépítenie és mi az ami még hátra van. Az Univerzum arra biztat, hogy hagyd magad sodródni az árral a munkát és a karriert illetően. A szerelem miatt nem kell aggódnia, ez az év is boldogságot hoz. Valami amit már régóta vársz végre hozzád érkezik, te pedig fel kell legyél készülve ennek a dolognak a fogadására.

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei rövid időn belül szilárd építési időszakot érhetnek el szentimentális vagy szakmai szinten, ezért használnia kell a befolyásosságát, hogy utat csináljon mindazoknak a dolgoknak, amikben reménykedik. Igazán kell akarnia és megtanulnia azt, hogyan változtassa az álmait a régvárt valósággá. Az év közepe felé remek lehetőségek és szerencse várja, ez lehetővé teszi a számodra azt, hogy egy új projektbe kezdhess.

Rák

A 2020-as év a legmegfelelőbb lesz arra, hogy minden olyan személyen segíts akiről azt gondolod, hogy szüksége van erre. Képes vagy arra, hogy jótanácsokkal láss el más embereket, a lelkiviláguk gyógyulásához is hozzájárulsz. Hallgass a szívedre és tedd azt, amit diktál. Te képes vagy adni anélkül, hogy cserébe kapj valamit, de ez a javadra válik. Azért mielőtt másokon segítesz előbb gondolj magadra és magadon segíts. Valószínű, hogy a szerelem megjelenik az életedben, lehet szó egy közeli barátról vagy egy új kedvesről.

<<< Ezt olvastad már? >>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.