Sorting by

×

Hoppá! most eset be a keddi horoszkóp

Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a holnapi napra. Ha hisz benne, elfogadja, ha nem legalább egy jót szórakozik, vagy bosszankodik.

Kos 03.21 – 04.20. – Derűs

Történjék bármi, Ön optimistán kezdi a dolgos  keddet. Részben, mert ég az alkotásvágytól,, másrészt az elmúlt napok sok szép élménye megkönnyíti a munkába állást. Most öröm rámosolyogni az emberekre, csak a szépet észrevenni a környezetünkben. Könnyebb a magányt is elviselni annak, aki talán amiatt szenvedett mostanában, hogy gyerekei távol élnek, vagy egyszerűen csak megfeledkeztek róla.

Bika 04.21. – 05.20. – Görcsös

Nehéz visszatalálni a munkahelyi kerékvágásba. Egyetlen porcikája sem kívánja. Ráadásul a gyomra is korog-morog. Sokat evett az elmúlt napokban. De hát ne feledje még Ön előtt az az időszak amikor  a sonkának, kalácsnak ugyan ki tudna ellenállni?  Az azonban felettébb zavarja, hogy a többiek ételreceptekkel szórakoztatják egymást. Elhatározza: este alig csipeget majd….

Ikrek 05.21. – 06.21. – Szerencsés

Persze csak akkor szerencsés, ha Ön is megtesz mindent annak érdekében, hogy valóban az legyen! Elébe kell mennie, meg kell ragadnia a lehetőséget, mert különben úgy elillan, mintha sose lett volna ott. Járjon nyitott szemmel, s készüljön fel a szerencsére. Lehet, hogy kockáztatnia kell, de ettől se riadjon vissza.

Rák 06.22. – 07.22. – Levert

Úgy érzi, kihült Ön körül a levegő. Nem mintha barátai, munkatársai eltávolodtak volna Öntől, csupán csak nem érzi, hogy szükség volna Önre. Igaz, most nem is tart erre akkora igényt. Szeret egy kicsit szenvedni, sajnálni- sajnáltatni magát és a duzzogás sem idegen Öntől. Éppen a megfelelő hangulatban van ehhez. Elvonulna a világtól, legszívesebben elköltözne örökre, hogy soha meg se találják. Szíve mélyén azért persze szeretné tudni, hogy kik keresnék égre-földre!

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.