Hoppá!- Néhány összeesküvéselméletről kiderült, hogy igaz

Az összeesküvéselméletekről általában mindenki úgy gondolkodik, hogy pont azért olyan érdekesek és szórakoztatóak, mert semmi közük a valóságtól, így azt állítanak amit csak akarnak. De mi van akkor amikor néhányról kiderül, hogy mégis igaz, de legalábbis van benne valami? Csak néhány példa a Reader’s Digest nyomás.

A first lady, aki irányította az Egyesült Államokat

Összeesküvéselmélet: Egy agyvérzés az Egyesült Államok elnökét, Woodrow Wilsont képtelenné tette a kormányzásra, felesége pedig titokban közbelépett.

Tény: Wilson valóban komoly agyvérzésen esett át elnöksége vége felé – de a kormány úgy érezte, az ország érdeke, hogy elhallgattassa a dolgokat. A közvélemény hónapokig nem tudott a stroke-ról, ezalatt a felesége, Edith Wilson hozta meg a legtöbb végrehajtói döntést. Annak ellenére, hogy Mrs. Wilson azt állította, hogy csak segítette a gördülékeny működést, a Wilson hivatali idejét elemző történészek megerősítik, hogy jóval több mint egy évig Mrs. Wilson ténylegesen elnök volt. És bár hivatalosan még nem választottak női elnököt a Fehér Házba, ez így történt.

Kormányzati agykontroll

Összeesküvéselmélet: A CIA LSD-t és más hallucinogén szereket tesztelt amerikaiakon egy szigorúan titkos kísérletben a viselkedésmódosítással.

Tény: A programot MK-ULTRA néven ismerték, és valódi volt. A CIA önkéntesek bevonásával indult, ám a programvezetők hamarosan tudtukon kívül elkezdték adagolni az embereket; Az MK-ULTRA sok áldozatot tett tartósan értelmi fogyatékossá. Jelenleg van egy másik gyógyszer, amely megváltoztatja az étkezést és az észlelést, és káros hatásai miatt nagy aggodalmat kelt a közvéleményben, ez a met .

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Következő oldal John Lennonal indul. Kattints!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse