Bulvár

Hoppácska! Ez az 5 csillagjegy mindent jól csinál – amit esetleg mégsem, azzal nem is érdemes foglalkozni…..

hiszed, vagy nem? Csillagjegyed uzent
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Ez az öt csillagjegy mindent jól csinál. Legalábbis ők így gondolják magukról. Úgy vannak vele, velük semmi rossz nem történhet, semmit sem rontanak el, mindenben tökéletesek. Nos, hogy mindez tényleg így van-e, könnyen lehet, párjuknak egészen más a véleménye. Te mit gondolsz?

A Skorpió elrejti a gyengeségeit

A Skorpió már-már betegesen óvatos és körültekintő, szinte senkiben sem bízik meg. Sosem fogja elárulni el a gondjait egészen addig, amíg rá nem tapintasz, és te ki nem mondod azokat. Gyengeségeit ez a csillagjegy mélyen elrejti, így valójában azt sem tudhatod, mennyire szenved magában. Kívülről vidámnak látszik, és úgy tűnik, vele is minden a legnagyobb rendben. Mivel ő is tökéletes, naná, hogy nem fogja elárulni, mi zajlik valójában a lelkében.

… a kedded így néz ki….

A mai nap folyamán igen fontos dolgokkal foglalatoskodhat, melyek gyors észjárását és jó szervező képességét is egyaránt igénylik. Amennyiben sikerül lendületét egészen a nap végéig megtartania, úgy minden bizonnyal, kiemelkedő teljesítményt nyújthat, csupán arra figyeljen, kedves Skorpió, hogy fáradsága kellőképpen honorálva is legyen a későbbiek során!

A Vízöntő nem figyel a jelekre

A Vízöntő igazi pókerarc, még ha fel is idegesítik vagy felbosszantják bizonyos dolgok, úgy tesz, mintha azok nem foglalkoztatnák, azok nem léteznének. Akkor érzi igazán jól magát, ha sem a barátai, sem a családja nem faggatózik, tanácsokkal pedig még csak véletlenül sem próbálják meg ellátni. Sosem vallaná be, neki is mennyire szüksége lenne a figyelemre.

… a kedded így néz ki….

A mai nap folyamán, talán egy fontos találkozó alkalmával, belebonyolódhat egy igen nehéz, ugyanakkor, rendkívül tanulságos, sőt, élvezetes beszélgetésbe, ami nagyon-nagy hatással lehet önre, kedves Vízöntő! Ha így adódna, mindenképpen igyekezzen szorosabbra fűzni beszélgetőpartnerével a szálakat, ugyanis meglehet, nem csak egy jó üzleti kapcsolattal, hanem egy baráttal is gyarapodhat személyében a későbbiek során!

Az Ikrek optimista

Az Ikrek csillagjegyet ritkán látod szomorúnak. Mindig elfoglalt, mindig szervez és rohan, intézi az ügyeit. Természetesen tökéletesen. Optimista és jókedvű, de azért ahogy másokat, néha őt is eléri a depresszió. Persze ezt a külvilágnak véletlenül sem mutatná, az nem fér az imázsba. Csak akkor tudhatsz róla, ha igazán közel állsz az Ikrek lelkéhez.

… a kedded így néz ki….

Igencsak sokrétű tevékenységei lehetnek ma, s ez, érthetően, meglehetősen igénybe veheti önt, ugyanakkor, most éppen ez által, sokat fejlődhet néhány olyan területen is, amelyekhez alapvetően nem, vagy csak érintőlegesen volt eddig köze. Egy kisebb anyagi kiadása átmenetileg kellemetlenül érintheti, de rá se rántson, kedves Ikrek!

<<< Erről se maradj le! >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Comment here