Hoppál Péter comimg outja: “Je suis Notre Dame”!!!!

Hoppál Péter fő fideszes belül érezte, hogy reagálnia kell a borzalmas hírre, miszerint a párizsi Notre Dame székesegyház lángokban áll.  Abban is biztos volt, hogy valami intellektuálisat akar posztolni a közösségi oldalára. Kár volt ennyire igyekezni, megtette volna egy idevágó, érzéseit, véleményét kifejező mondat is.

Most akkor ki (mi) Hoppál Péter?

Kis francia nyelvlecke bunkó fidesznyikeknek:

  • Je suis – én vagyok
  • Notre Dame – Miasszonyunk

Hoppál, a kulturális alapellátás kiterjesztésének összehangolásával kapcsolatos feladatok ellátásáért felelős miniszteri biztos tovább nyújtózkodott, mint ameddig a szellemi dunyhája ér és első felindulásában ezt írta:

JE SUIS NOTRE DAME!!!

Ez rendben lenne, ha Hoppál miniszteri biztos joggal képzelné magát Notre Dame-nak, hiszen amit leírt, az azt jelenti, hogy

 „ÉN VAGYOK A NOTRE DAME!!!”

Legyünk nagyvonalúak:

higgyük azt, hogy a bensőjében érzett megrázkódtatása, melyet afelett érzett, hogy mi marad a kereszténység egyik legfontosabb templomából, mondatott vele ostobaságot, mert ha nem így teszünk, szembesülnünk kellene azzal, hogy egy szellemileg alulkomponált pojáca miniszteri biztos lehet Magyarországon. Bár lehet, hogy egy ide, vagy oda, nem oszt, nem szoroz!

A kommentekből….

Még szerencse, hogy a követőinek ez a baki fel sem tűnt! Nem úgy az, hogy ….

“Órák óta lángol ez a szerencsétlen katedrális, nem férnek a tűzhöz a tűzoltók …. Erre egy csigazabáló illetékesnek sem jutna eszébe, hogy felűlről, helikopterrel is lehetne oltani. Pedig a viz is ott van … Nem is értem, mintha szándékosan hagynák megsemmisűlni ”

“Csaba Albert Pont erre gondoltam,hiszen pár méterre ott a Szajna. Most már biztosra veszem,hogy szándékos az egész és húsvétra időzítették”

És egy bejegyzés teljesen máshonnan:

“A hatóságok megerősítették, hogy nem szándékos gyújtogatás történt. Nézem a videókat, ahol a franciák térden állva szent énekeket énekelnek és amelyen Macron elmondja, hogy “együtt fogják újraépíteni a templomot”, miközben a buzi migránsozó és köpködő magyar kommenteket törlöm az oldalamról. Gyász.”

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük