Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. április 1., hétfő

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra.

Kos 03.21 – 04.20. – Viharos

Úgy belelendült a mozgásba, hogy ma nem is esik nehezére követnie a szélsebesen pergő eseményeket. Ha eddig nem akadt munkája, most elhelyezkedhet, vagy új területen is kipróbálhatja képességeit. Érzelmileg is fogékony az újra, de némi bonyodalmat okozhat a választás: kit részesítsen előnyben a szóba jöhető jelöltek közül? Döntésének helyességéről még ma meggyőződhet: partnere szexuálisan is tökéletesen megfelel az ízlésének. Mai “jó vásár”: fehérnemű.

Bika 04.21. – 05.20. – Zsúfolt

Annyi mindent kellene elintéznie, hogy bosszúsan legyint: “Úgy sem fog sikerülni!” Mégis sikerül! Régen fordult elő ilyen: kis papírján minden tételt kipipálhat. Jó kedve kerekedik, ami ragadós. Mindannyian Önnel mókáznak, nevetnek. Az Önből áradó erő és magabiztosság kedvesét is lenyűgözi. Mai “jó vásár”: lámpa az íróasztalára.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Javuló

Munkatársai minden ügyes-bajos dologgal Önt keresik fel, s már-már gyanakodni kezd, hogy ez az egész áprilisi tréfa. Nem erről van szó! Egyszerűen csak nem lépesek önálló tevékenységre. Nem kellett volna annyi mindent magára vállalnia. Még nem késő: próbáljon jobban bízni bennük, s csak távolról figyelje őket. Mai “jó vásár”: szemüveg.

Rák 06.22. – 07.22. – Fárasztó

Nem érintik meg a mára kitalált bolondságok, mert ne feledje: április elseje a bolondok napja. Úgy érzi, már kinőtt ezekből a hülyéskedésekből. Más viszont nem így gondolja, úgyhogy sorozatban kapja a tréfahegyeket. Eleinte még nevet is, de aztán már nagyon fárasztja mindez. Vigyázzon, ne bántson meg másokat csupán azért, mert Önnek nincs valami jó kedve. Mai “jó vásár”: kisbútor.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük