Kultúra

Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. március 29., péntek

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra.

Kos 03.21 – 04.20. – Tűrhető

Megkönnyebbült: vége a hétnek, talán vége a megpróbáltatásainak is. Hivatásában nem sok örömöt talált mostanában, ezért várja nagyon a küszöbön álló családi eseményt. Végre egy alkalom, amikor megcsillogtathatja rendkívüli képességeit: magához ragadhatja a hatalmat az ünnepi felkészülésben. Valósággal ki van éhezve arra, hogy főszerepet játsszon, akár legszűkebb környezetében is. Mai “jó vásár”: napszemüveg.

Bika 04.21. – 05.20. – Várakozó

Ha ma péntek van, akkor holnap testvérek között is szombat lesz, a péntek pedig, úgymond, kisszombat. Csak a munkaidő telne le végre, vagy legalább eszébe jutna egy kevésbé átlátszó kifogás, amivel még soha nem hozakodott elő. Egy jó tanács: füllenteni nagyot kell. Vásárolt például már az idén krokodilt? Nem? Pedig most van a szezonja! Mai “jó vásár”: új felső az esti buliba.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Javuló

Bár a mai napja sok tekintetben kedvezőbb lesz, mint a tegnapi, még mindig nem az igazi. Sok minden nyomja a lelkét, és nem tudja, hogyan szabaduljon meg a nyomasztó gondolatoktól, hebehurgyának látszó ötletektől. Az még soha nem jutott eszébe, hogy kiírja magából? Az Ikrek nem csak a beszédben, hanem az írásban is tehetségesek, s a lelki hasznon túl soha nem érzett örömöt okozhat az írás. Mai “jó vásár”: egy csokor virág.

Rák 06.22. – 07.22. – Nehéz

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Nyögvenyelősek a döntései, mindent késve ért meg mostanság. Bár az is lehet, hogy ez egyfajta védekezés. Szereti, ha békén hagyják és egyedül rágódhat egy-egy problémán. Most mégis szívesen kikérné barátai véleményét, de ők nem tudnak okos tanáccsal szolgálni ez egyszer. Merjen kockáztatni, hiszen aki mer, az nyer! Mai “jó vásár”: sorsjegy.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!