Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. március 29., péntek

Nyilas 11.23 – 12.21. – Macerás

A mai nap az aprómunkáé a telefonok, levelek elintézéséé. Vár Önre egy tárgyalás lényegtelennek látszó részletkérdésekről. Nem részletkérdés viszont az adóbevallás, most már végképp ne halogassa a papírmunkát. Nézzen bele a határidőnaplójába, vagy telefonja előjegyzésébe, hogy meg ne feledkezzen néhány – mostanában esedékes – fontos születés- és névnapról. Közülük egyvalakié különösen jelentős Önnek. Mai “jó vásár”: egy kiadós bevásárlás valamelyik hipermarketban.

Bak 12.22 – 01.20. – Érzékeny

Hálát ad az égnek, hogy volt ereje fontolóra venni mások jó tanácsait. Kisimuk a lelke. Változatlan kiváncsisággal és várakozással tekint az újabb kihívások elé. Ajánkatot kap, de ne mondjon rá mindjárt igent! Lehet, hogy előbb szabadulna, de utólag nagyon bánná. Érzékenysége sebezhetővé teszi.Mai “jó vásár”: Ne féljen most műszaki cikket vásárolni. Lehet az centrifuga, masszázsgép….

Vízöntő 01.21. – 02.20. – Nyugodt

Az előzőekhez képest szinte siváran unalmasnak, szürkének érzi a mai napot. Semmi említésre érdemes, feljegyzésre méltó nem történik ma. Ha csak az nem, hogy egyik kollégája izgalmas kérdés megoldásában kéri tanácsát, ami megmozgatja most – kivételesen – igencsak lustán működő képzeletét. A papucs, a fotel és egy finom ital – ez minden, amire vágyik. No és még arra, hogy végre legyen vége a munkanapnak. A telefonnal is hiába próbálkozik. Mai “jó vásár”: illatgyertya.

Halak 02.21. – 03.20. – Munkabíró

Sőt, egészséges, mint a makk! Csak nem erről álmodott? Íme, álma valósággá vált! Micsoda pompás érzés. Nem is igen emlékszik arra, mikor volt így utoljára. Hetekkel, talán hónapokkal ezelőtt…. Pedig elsősorban Önön múlik. Nem kellene végre elhatároznia, hogy felhagy káros szenvedélyeivel? Na nem egyszerre, csak úgy apránként. Az is bíztató kezdet, ha most tüstént elnyomja égő cigarettáját…. Mai “jó vásár”: egy üveg finom bor, vagy pezsgő.

Kapcsolódó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük