Sorting by

×

Hétvégi didergős, de azért…… horoszkóp – 2021.01.15-17.

A meteorológusok hideg, de nem kellemetlen, napsütéses hétvégét ígérnek, de mit tudhatnak ők arról, hogy mit tartogatnak a csillagok? Ha erre is kíváncsi, itt az alkalom, olvasson bele hétvégi horoszkópjába!

Kos

Szombat reggel vita pattanhat ki köztetek a pénz miatt. Ez felesleges. Szóval hagyjátok abba! Déltől helyre áll a harmónia, és kezdődhet egy kitűnő hétvége, amibe bele kéne férnie egy kis mozgásnak. Ez lehet sport, takarítás, vagy valami más…

Bika

A szombati ellentétes hatású fényszögek fura reakciót hoznak ki belőled: egyszerre leszel ingerült és nyugodt. Előbbi hamar elmúlik, ha nem kezdesz el vádaskodni. Vasárnap rendbe jön minden. Főleg, ha nem vesztetek össze szombaton.

Ikrek

Számodra ez a hétvége a szerelmedről és kapcsolatotok ünnepléséről szól. Számold ki, hogy hány hónapja, hány napja vagytok együtt, és lepd meg valamivel a szerelmedet! Legyen ez apróság és személyes, amit csak ti ketten értetek! Meglátod, örülni fog.

Rák

Bízol a párodban? Tesztelheted magadat ilyen szempontból ezen a hétvégén: engedd meg, hogy ő döntsön! Ne szabj előfeltételeket! Ha az derül ki, hogy te akarsz mindent iránytani, akkor el kéne gondolkoznod azon, hogy miért ragaszkodsz ehhez.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.