Horoszkóp, 2022- ben ez az öt csillagjegy különösen mozgalmas év elé néz – Szélsőértéken kap hideget-meleget

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

A 2022-es év tele lesz meglepetésekkel, számos újdonság vár minden csillagjegyre. Pozitív történésekben, de kihívásokban sem lesz hiány a következő évben, állítja a horoszkóp. A 2022-es évben előtérbe kerülnek a személyes kívánságok, vágyak, középpontba kerül az én. Sokkal kiegyensúlyozottabbak, erősebbek, és elégedettebbek leszünk. Ez az 5 csillagjegy sokkal több kellemes, és kellemetlen meglepetéssel kell szembesüljön, mint a többiek.

Kos

Az év első felében, de leginkább március körül a szerelem, és féltékenység kerül előtérbe a Kosok számára. Akár kapcsolatban élnek, akár egyedülállóak, mély érzelmi hullámvölgyek várnak rájuk a következő évben.

Rák

A Rákok számára nagyon fontos az óvatosság a következő évben. Jó, ha nem kérnek kölcsön senkitől, és ha adósságaik vannak még a 2022-es évben próbálják visszaadni. A március, és az augusztus a legkritikusabb idő a Rákok számára.

Mérleg

Fontos, hogy elegendő energiát raktározzon a Mérleg a következő évre, hiszen komolyabb meglepetések várhatnak r a horoszkóp szerint. Februárban, és szeptemberben legyen nagyon óvatos, hiszen jelentős veszteség várhat rá.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük