Sorting by

×

Horoszkóp a 3 vezetésre született csilagjegynek

Mai horoszkópunk azt a 3 csillagjegyet mutatja be amelynek szülöttei akár esik, akár fúj vezetésre születtek, és ezt a megérdemelt pozíciót,  tűzön-vízen át meg is szerzik. Lássuk kik ők!

Bika

Ha valamit elhatározol, nincs, aki megállítson és ez a lelkesedés másokra is gyorsan átragad. Észrevetted, hogy a főnököd csak akkor megy le például edzeni, ha te is vele tartasz? Olyan „Képes vagyok rá” kisugárzásod van, hogy ebből még neki is bőven elég jut a legkeményebb helyzetekre is. Ugye te is ilyen főnököt szeretnél? Naná, hogy nem, mert te magad akarsz lenni a csúcson. A mai ideális nap lehet arra, hogy vess egy pillantást aktuális pénzügyeire. Tégy úgy, mintha bankár lennél, vagy egy nagyvállalatot irányítanál s szemléld minél objektívebben a helyzetet.

Vegye számba bevételeit, ahol lefelé, valamint kiadásait, ahol felfelé kerekítsen. Ha így tesz, a mostani tisztánlátás segíthet elkerülni egy jövőbeni nagy hibát, így megéri a fáradságot!

Oroszlán

Te vagy a megtestesült főnök és gyakorlatilag már az oviban rájöttél, hogy imádja leosztani a feladatokat és irányítani a többieket. Ha a suliban közös beadandót kellett írni, esélyes, hogy  csak felügyeli a munkamenetet. A melóban is gyorsan lépked felfelé a ranglétrán, hiszen a tetején a helyed. Mai horoszkópja szerint, némi ingadozást tapasztalhat, melynek következtében, nehezen ítélheti meg jelenlegi helyzetét, azaz, hogy elégedett-e, vagy sem azzal, ahogy jelenleg él.

Ha más nem, készítsen egy pro-kontra listát, az sokat segíthet abban, hogy világosabban lássa, merre tart!

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.