Horoszkóp a barátságról! – Vigyázat, többen belepirultak!

OROSZLÁN

A  nagyon hiú Oroszlánok hajlamosak abban mérni egy barátság sikerét, hogy mennyire előnyös az rájuk nézve. Néha egy kicsit önzőek lehetnek, de cserébe remek társaságot nyújtanak, és noha hajlamosak önmagukkal foglalkozni, azért nagyon figyelmes és hűséges barátok, akik amikor igazán kell, mindig ott lesznek annak, akit a szívükbe fogadtak.

SZŰZ

A Szüzek kedvesek és bájosak, ugyanakkor csendesek lehetnek, így lehet, hogy valaki észre sem veszi őket egy nagyobb társaságban. Mivel nem harsányak, nincs feltétlenül kiterjedt baráti körük, és nem is biztos, hogy gyorsan barátkoznak, de azok, akik megismerik őket, egy életre emlékezni fognak a Szüzekre, szűk baráti körükkel is életre szóló barátságot kötnek, lejárt szerelmeiket sem engedik el teljesen.

MÉRLEG

A Mérlegek társaságát mindenki imádja, de mivel hajlamosak kissé magukba fordulni, vagy a saját dolgaikkal foglalkozni, időnként elhanyagolhatják a barátságaikat. Az is igaz, hogy bár a Mérlegeket mindenki szereti, az ő magasra tett mércéjüket csak kevesen ütik meg, és noha kedvesek is mindenkivel, csak nagyon kevés embert engednek igazán közel magukhoz.

SKORPIÓ

A Skorpiók szenvedélyesen ragaszkodnak a barátaikhoz, és tűzön vízen keresztül hajlandóak követni őket. Jellemzően gyorsan döntik el valakiről, hogy szimpatikus-e nekik vagy sem, és a véleményüket később csak nehezen változtatják meg. Akit megszeretnek, amellett kitartanak, bármi történik is, de aki elsőre nem tetszik nekik, azzal később csak ritka esetben fűzik szorosabbra a barátságot, ám érdekes módon ez nem zárja ki a szexuális kapcsolatot, hiszen az ágyban nem a különbözőségek hanem az azonosságok a fontosak

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük