Horoszkóp a barátságról! – Vigyázat, többen belepirultak!

NYILAS

A Nyilasok számára különösen fontosak a barátok, akikért tűzön-vízen keresztül mennének. Ők maguk nagyon lojálisak, és ezt várják el a barátaiktól is, néha pedig már-már túl magas elvárásokat támasztanak velük szemben. Sajnos ráadásul hajlamosak arra, hogy nem a legmegfelelőbb emberekbe vessék a bizalmukat.

BAK

A Bakokat aki megismeri, meg is szereti, hiszen bájos és jókedvű emberek, akik viszont nem szívesen merészkednek ki a biztonságot jelentő közegükből, és a feloldódáshoz is időre van szükségük, így nem barátkoznak olyan könnyen, mint bizonyos csillagjegyek. Ugyanakkor igaz rájuk, hogy akit egyszer megszerettek, amellett a sírig kitartanak, így jellemzően kevés, de közeli és régi barátságot ápolnak.

VÍZÖNTŐ

A Vízöntők jellemzően könnyen és gyorsan barátkoznak, de újdonsült kapcsolataik nem mindig tartanak ki sokáig. Van, amikor a másik fél megriad a lényükből áradó szexualitástól, de az is gyakori, hogy ők csalódnak a barátaikban, és felfüggesztik a kapcsolatot. Azokkal viszont, akikkel jókat tudnak beszélgetni, sokáig barátok maradhatnak.

HALAK

A Halaknak időre van szüksége ahhoz, hogy kialakítsa a baráti kapcsolatait. Új környezetben is képes jól érezni magát, és általában mások is szimpatikusnak találják már elsőre is, de neki idő kell ahhoz, hogy eldöntse valakiről, kedveli-e vagy sem. Nem adja ki magát könnyen és nem alkot elhamarkodott ítéleteket, a Halak barátságait a türelem szüli. (Tudásfája)

FALTÓL FALIG HOTOSZKÓP!>>>

horoszkóp

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük